2015/09/03

Takaisin nykyaikaan

Mulla oli oikeastaan älypuhelimeton elokuu takana päin. Puhelimeni siis sippasi tuossa elokuun alussa ja veinkin sen huoltoon. Takuuseen se ei kuitenkaan päässyt, mutta pyysin, että korjaisivat puhelimen kuitenkin, kun se melkein uusi oli. Silloin kun tuo puhelin päätti rikkoutua, kävin hakemassa mummulastani upouuden puhelimen. Mutta sehän olikin sellainen Nokian mummopuhelin suoraan sanottuna, ei nettiä ja minun SIM-korttini oli myös liian pieni siihen. Olen siis elänyt prepaid liittymän kanssa viimeisen kuukauden ajan, eikä kukaan  ole minua pahemmin tavoittanut, kuin Facebookissa kerran päivässä! Olen siis jokainen linja-auto matka pelannut mummopuhelimellani matopeliä ja julkisilla paikoilla en paljoa edes kehdannut ottaa puhelinta esille, kun muilla oli kädessään kosketusnäytölliset älypuhelimet ja itselläni lelupuhelimen näköinen musta palikka.

Tänään sain kuitenkin vihdoin ja viimein viestiä, että ihana omppuni olisi noudettavissa! Meninkin hakemaan sen liikkeestä ja käteen annettiin upouusi omppu kuusi. Eli siellä huollossa meni kuukausi siihen, että ne on katsonut mun vanhaa puhelinta ja todennut, että se ei mene takuuseen ja sitten laittoivat viestiä, että korjataanko se ja kun vielä sanoin korjataan, niin menee kaksi viikkoa siihen, että saankin upouuden puhelimen tilalle? Ihmeen hidasta hommaa kyllä :D No mutta nyt on taas ihana elää älypuhelimen kanssa elämää, kaikki kalenteri, sähköposti ja muut tärkeät asiat kulkevat mukana. Ainoa miinus on se, että kaikki kuvat ja kaikki yhteystiedot ja asetukset jäikin vanhaan puhelimeen ja saan taas asentaa kaikki uusiksi. Mutta kaikista eniten olen kaivannut tuota ompun ihanan hyvälaatuista kameraa! Postauksiakin tulee nyt luultavasti useammin, kun saa puhelimellakin räpsittyä kuvia.

No mutta asiasta toiseen, mietin just miten epäonnista meidän elämä on ollutkaan viimeisen vuoden aikana. Olen tainnutkin joskus aikaisemminkin täällä mainita meidän "epäonnen demonista" joka on selkeästi jäänyt meille jo asustelemaan pidemmäksikin aikaa! Yksi ilta Harri tosiaan hajotti yhden mun timanttityynyn. Timanttityyny koki kuolemansa sen takia, kun Harri päätti tappaa sillä kärpäsen. Kärpänenkin kyllä kuoli. Meillä kyllä on kärpäslätkä ihan tuohon tarkoitukseen ja siitä mainitsinkin..  Mutta sitten mietin, mitä kaikkea muuta onkaan mennyt tässä vuoden aikana rikki meillä. No listasta tuli aika pitkä; viinilasi, kolme tehosekoitinta, tietokone, puhelin, sähkövatkain, leivänpaahdin,  keksikulho, tv-taso, matkalaukku, imuri, auto on jättänyt kahdesti välille, pyörä on varastettu, hevonen jouduttiin lopettamaan ja sormestakin leikkasin palasen pois.. Lista varmaan jatkuisi vieläkin, mutta tässä nyt ainakin niitä asioita mitä vielä muistan.Toivon mukaan tuo epäonnen demoni alkaisi jo pikkuhiljaa siirtyä jonkun toisen talouteen haha! Tästä postauksestakin tuli nyt aika pitkä, toivon mukaan jaksoitte lukea tätä :D Nyt kuitenkin alan mennä nukkumaan ja toivon, että kaikki meidän juttuset pysyis nyt ainakin vähän aikaa ehjänä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti