2015/08/31

Hiusten päivittämistä

Sillon kun päätin laittaa tummemman tyvivärin, eli vähän blonde ombren tyyliset hiukset, olenkin saanut olla melko useasti värjäilemässä taas hiuksia! Täys blondina värjäsin tyven kaksi kertaa vuodessa, sen verran vaalea tyvikasvu mulla kuitenkin on. Nyt sitten kun keväällä laitettiin 6 ja 8 tummuuden hiusvärit hiukseen, kulahti väri melko pian auringossa. Heinäkuussa Annika värjäsi mun hiukset vielä uusiks, tällä kertaa 5 tummuudella pelkän tyven. Hiuksista tuli silloinkin kivat, mutta väri kulahti todella nopeasti!

Nyt sitten laitettiin taas vähän tummempaa, eli kolmosta, että väri pysyisi edes vähän kauemmin hiuksissa kiinni. Oma pohja kun on niin vaalea, niin siihen ei meinaa tarttua näin tumma väri ilman esipigmentointia. Väri tarttui ainakin tohon mun otsalle melko hyvin, mutta toivon mukaan se siitä sitten haalistuu niin kuin ennenkin!

Mulle tuli myös uudet hiukset postista! Tilasin taas koko pään klipsisetin täältä ja teinkin klipseistä taas siimapidennyksen. Ompelin siis hiusnauhat yhteen ja tein kolme eri hiusnauhaa. Hiusnauhan väliin pujotin sitten siiman ja mittasin ne omaan päähän sopivaksi. Kuvailinkin samalla, että miten laitan nuo siimapidennykset! Niiden kiinnittäminen on ihan superhelppoa, eikä omat hiukset kärsi niistä juuri ollenkaan.

1. Laita kaikki hiusnauhat päähän, niin että hiusnauha jää taakse ja siimaosa tulee päälaelle. Itse harjaan kaikki hiusnauhat erillään, niin ne ei takkuunnu niin helposti keskenään.

2. Nosta piikkikamalla omat hiukset hiusnauhan päälle ja piilota siima omilla hiuksilla.

3. Ja valmis! Vielä noi mun pidennykset kyllä kaipaa vähän sävytystä ja leikkaamista, mutta sitten pitäisi olla hiukset taas ainakin vähän aikaa kunnossa.

5 kommenttia:

 1. kivat hiukset! :) aika helpolta laiteltavalta näyttää toi siimapidennys. ja huomasinkin edellisestä postauksesta että oot värjänny hiuksia ja odotinkin jo jonkinlaista postausta siitä! :) tosi hyvin sopii! ite värjäsin kampaajalla samanlaisen ombren ja kuukausi menny ni väri haalistunu ihan rumaks :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos<3 Kiva saada muiltakin mielipiteitä näistä hiuksista, harmi vaan et tuo väri meinaa vaan haalistua niin nopeasti. Toivon mukaan tämä väri pysyis nyt ehkä vähän kauemmin kuin edellinen :) Kampaajalla luulisi, et jos on liian vaalee pohja, niin laittais esipigmentoinnin ton värjäyksen alle :o

   Poista
  2. sopii hyvin sulle . vähän ruskeeta ja vaaleeta. mut ei missään nimessä koko tumma ! joo,ne laitto. mut olis pitäny tummempi sävy ottaa. mut ens kerralla ��

   Poista
 2. wow ihanan näköiset hiukset... ♥ Vaikka et kyllä näytä pahalta noilla lyhyilläkään hiuksilla :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ihana, kiitos! :) Kaikki kyllä sanoo, et mulle sopis noi lyhyetkin, mutta mää en osaa elää niiden kans. Kotona ne on ihan jees, mut sit lähet ulos niin jokainen laine alkaa ärsyttämään tai sit hiukset vaan menee ihan päätä myöten!

   Poista