2015/08/18

Bedroom

Tähän väliin vähän sisustuspostausta! Meidän makkariin on tullut ihan pieniä muutoksia, toinen niistä löytyi Ikeasta ja toinen varastosta. Pyöreä matto oli jo vähän kuluneen näköinen makkarissa ja halusinkin isomman maton tuonne huoneeseen. Varastosta löytyikin meidän vanha Jyskin matto, joka on ollut joskus olohuoneessa! Matto oli vaan sen verran iso, että se piti laittaa osittain maton alle.
Toinen uutuus onkin tuo Ung drill valkoinen kehys, jonka ostin vahingossa heräteostoksena.. Siihen kuitenkin laitoin ylimääräiseksi jäänyttä tapettia, kunnes keksin jotain muuta laitettavaa siihen :)

Makkariin olen miettinyt muitakin uusia juttuja mm. löysin täydellisen tapetin, mutta en tiedä hentoisinko vaihtaa sitä tuon Vallilan tapetin tilalle.. Meidän pitäisi tehdä myös vähän vaatekaappien sisällä remonttia, mutta saa nähdä vaan milloin. Nyt lähdenkin pikku hiljaa hiipumaan työharjoitteluun päin!

2 kommenttia:

  1. omgg ihanan näköinen makkari ♥! ja toi ruusu tapetti on kyl aika pähee ;D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitokset! Tapetti on kyllä ihanan näyttävä ja sillä mietinkin, et pitäiskö se vaihtaa johonkin rauhallisempaan tapettiin kun se on kuitenkin makkarissa :D No ehkä mä en vielä sitä ainakaan vaihda!

      Poista