2015/08/04

Kodin uusia juttuja

Sisustusshoppailuja on tullut tehtyä muidenkin shoppailuiden lisäksi tänä kesänä, vielä en kuitenkaan mitään huonekaluja ole alkanut hankkimaan, vaikka uutta tv-tasoa himoitsinkin Ikeassa.. Tässä kuitenkin joitakin ostoksia, mitä on tullut hankittua noilta kesälomareissuilta.

Olkkariin hankin viime kuussa kaksi uutta tyynyä, Askon JENNY-tyyny ja Lennolin Lassi tyyny swarovski nauhalla. Heinäkuun aikana Lennolilla oli vielä kaikki koristetyynyt -25% alessa niin oli pakko tilata tuo ihana tyyny, joka tulikin bongattua jo keväällä Lahden Sokokselta!

Etsin Balmuirin tuoksutikkuja meidän kotiin ja laivalta ne löytyikin, mutta jäin sitten arpomaan et viitinkö ostaa, kun en ollut niiden hajujen päälle mitenkään varma. Tarton ostoskeskuksesta kuitenkin löytyi yksi ihana sisustusliike, mikä oli täynnä kimallusta ja ihania tavaroita! Sieltä löysinkin alelaarista ihan meille sopivan tuoksutikku purnukan 

Olin myös kauan aikaa etsinyt timanttisia jääkaappimagneetteja (jep, vihaan niitä perinteisiä värikkäitä/kuviollisia/ampiaisen muotoisia jääkaappimagneetteja) Nämä tulikin vastaan Tigeristä kahdella eurolla!

Ikeasta tulikin napattua sitten vähän enemmän juttuja, mutta tässä nyt ainakin pari! Eli nuo alemmat tuikkukipot tuli ostettua sieltä ja sitten myös tuollainen maljakko, johon liimasin nuo timanttitarrat.

Sitten vielä H&M Home:n ostokset! Nämä ihanat säilytyspurkit/kirjat oli niin ihania, ettei niitä voinut vaan jättää kauppaan. Tykkään myöskin, et meillä pidetään tavaroita järjestyksessä, eikä niin, et tavarat lojuu pitkiinsä. Ananaksesta tulikin meille kolikkopurkki, isosta kirjasta kaukosäädinloota, keskikokoisesta kirjasta laturiloota ja pienimmästä kirjasta koruloota 

1 kommentti: