2015/09/16

Työpiste kaapissa

En muista hehkutinko jo jossain välissä täällä meidän  "työnurkkauksesta", mutta nyt se on kuitenkin vihdoin ja viimein valmiina! Meillä onkin olkkarin telkkarin katselu jäänyt viime aikoina vähemmälle, kun on niin helppoa löhöillä sängyssä ja katsoa telkkaria..

Olin taas suunnitellut tämän projektin ja Harri sitten toteutti sen. Kaikki alkoikin siitä, että kahden kaapin välistä purettiin väliseinä ja kaikki hyllyt otettiin pois. Sitten vaan leikattiin sopivan kokoinen levy, jonka päälle sai tietokoneet ja telkkarit. Innostuin taas tästä hommasta sen verran, että laitoin vaatehuoneesta ylimääräiseksi jäänyttä tapettia tuonne telkkarin taakse. Työtason alle laitettiin myös tuollainen ns. näppäimistötaso, jossa on nyt meidän DJ-laite.

Viikonloppuisin onkin tullut herkuteltua vaan sängyssä ja katsottua kaikkia hyviä sarjoja. Työtuolin kanssa meinasin saada muutamia harmaita hiuksia, koska olisin halunnut jonkun hienon tuolin tuonne, joka olisi mahtunut kaappiin piiloon, mutta päädyttiinkin sitten ottamaan tuo Elisabeth tuoli vaatehuoneesta. Uutta peiliä haluaisin vielä, että tuoli ei olisi ns. peilin edessä, mutta ehkä sitten jonain päivänä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti