2015/09/14

Weekend

Neule/Mango, Huivi/Cubus, Farkut/Bershka, Laukku/Louis Vuitton, Korkkarit/Nelly
 
Eilen illalla istuin koneelle ja meinasin alkaa kirjoittelemaan postausta.Olin ottanut postausta varten kuvia puhelimella, mutta kappas kummaa, minähän tietysti menin sähläämään ja mitään miettimättä palautin varmuuskopioinnin tuohon uuteen puhelimeen. Kaikki ne uudet jutut ja kuvat siis hävisivät taas tuhka tuuleen, möh. No mutta kuitenkin ,eiliset asukuvat onneksi löytyivät kamerasta ja tulinkin ne nyt jakamaan tänne.
 
Viikonloppu meni mulla ainakin kivan rauhallisissa merkeissä, perjantaina kävin ratsastamassa ja vietin aikaa Annikan kanssa. Lauantaina sitten nukuin vihdoinkin ensimmäistä kertaa kahteen viikkoon vähän pidempään. Käväisin kuitenkin pyörällä hakemassa kaupasta kananmunia ja tein meille vohveleita aamupalaksi   Löhöilinkin sitten makkarissa iltapäivään asti ja katsoin Salkkareiden uusintoja! Sit myöhemmin lähdettiinkin koirien ja Harrin kanssa Pyhä-häkin kansallispuistoon lenkille ja otettiinkin eväät sinne mukaan. Kierrettiin seitsemän kilometrin lenkki ja koska meidän eväät ei riittäneet siellä, päätettiin sitten ajaa Heseen syömään hahah!
 
Sunnuntaina ei tapahtunutkaan sen ihmeempiä, kun hoidettiin keskeneräisiä juttuja, joita To-do listaan oli kerääntynyt. Itselläni ainakin siihen kuului timanttityynyn korjaus, hupparin kaventamista, huivin ompelemista ja auton imurointia. Illalla sitten vielä katsottiin kotona Bambi-leffa, eli ei hassumpi viikonloppu takanapäin!
 
 
Huomhuom! Sunnuntaihin asti olisi vielä aikaa laittaa mulle kysymyksiä tulemaan TÄNNE! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti