2018/04/16

RANDOM PHOTOS FROM LAST WEEK

Vielä ei päästä kurkkaamaan gaalakuvia, mutta ajattelinkin tulla julkaisemaan tänne blogin puolelle hiukan kuvia, joita kertyi viime viikolla kameraan! Voitte vaan uskoa, kuinka paljon tulikaan päivittäin kuvattua ja asukuvauksiakin taisi reissun aikana olla kolmet. Nyt kun tuo kiireinen blogiviikko on takana päin, onkin kiva keskittyä kotona olemiseen ja valmistautua tulevaa Lontoon reissua varten!

 Menin Helsinkiin tosiaan jo tiistaina, koska keskiviikkona ekana menin Nouwin aamupalalle. Sen jälkeen hengailinkin siskoni luona ja kävimme lenkkeilemässä ja kuvailemassa mustikkamaan suunnalla. Torstaina meninkin sitten ystäväni luokse asustelemaan pariksi yöksi, jossa vietettiin ihan aikaa rennosti shoppailemalla, salkkareita katsomalla ja syömällä pitsaa!
Perjantaina meninkin Mariannen kanssa Inspiration Weekendin ensimmäiseen tapahtumaan, jossa kävimme joogailemassa, kuuntelemassa pientä hyvinvointi luentoa sekä syömässä Rootsin vege brunssia! Illalla sitten olikin tarkoitus lähteä katsomaan kauhuleffaa ja ostimmekin sinne jo liput valmiiksi, mutta leffaan mentäessä huomattiinkin että olemme jo tunnin myöhässä! :D Oltiin hiukan ärsyyntyneitä mutta päätettiin sitten mennä katsomaan Netflixistä joku toinen kauhuleffa ja pistää tämä virhe perjantai 13. päivän piikkiin..

 Viikonloppuna koittikin sitten Inspiration Blog Awards ja olimme sinne menossa ihanien blogityttöjen, Jennan , Jennyn ja Ninnin kanssa! Ensin käytiinkin lauantaina syömässä ja sitten menimme hotellille valmistautumaan gaalaa varten. Gaalasta tulenkin tekemään ihan erillisen postauksen, kuvia on niin suuri määrä odottelemassa koneella, mutta malttakaa vielä hetki odotella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti