Pohja:
175 g Marianne keksejä
50 g voita
Pätkistäyte:
puolikas pussi pätkiksiä
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl kuohukermaa
1 dl tomusokeria
Valkosuklaatäyte:
1 valkosuklaa levy (panda)
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl kuohukermaa
1 dl tomusokeria
Koristeluun: Marianne keksejä, valkosuklaarouhetta ja Pätkiksen palasia
Murskaa keksit tehosekoittimessa. Sulata voi ja sekoita se keksien kanssa. Laita leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle (n.20-24cm halkaisijaltaan) ja painele seos pohjalle. Laita jääkaappiin odottamaan.
Tee ensimmäisenä valkosuklaatäyte. Sulata valkosuklaa ja vatkaa kerma. Sekoita tuorejuusto, tomusokeri, sulatettu suklaa ja kuohukerma keskenään. Kaada seos keksipohjan päälle ja laita takaisin jääkaappiin.
Tee seuraavaksi pätkistäyte. Sulata pätkikset mikrossa tai hellalla. Sekoita tuorejuuston sekaan tomusokeri ja vatkaa kuohukerma. Yhdistä aineet ja kaada taas seos valkosuklaaseoksen päälle. Anna kakun tekeytyä jääkaapissa yön yli ja koristele seuraavana päivänä!
Nam, tää kuulostaa kyllä superhyvältä! <3 Pakko ottaa resepti talteen ja testata joku kerta :)
VastaaPoistaTää oli kyllä superhyvää mutta ei liian ällömakee! Ihana kuulla jos menee resepti testiin <3
Poista