2019/06/28

MUSTAVALKOISET SISUSTUSTAULUT

Yhteistyössä Desenio 

Vihdoin meidän kodin sisustus alkaa miellyttää omaa silmää ja pääsen näyttämään teille vähän lisää kuvia meidän uudesta kodistamme!  Ostoslistalla on enää muutama pikkujuttu, lukuunottamatta sellaisia kalliimpia hankintoja, jotka tulee ostettua kotiin ehkä sitten vasta myöhemmin. Halusin uuteen asuntoon ihan uusia juttuja sisustuksen kannalta ja useat sisustusesineet on meiltä lähteneet vaihtoon ja kaikki kimmellys on saanut jäädä nyt vähemmälle. Olen nyt hullaantunut kaikesta mustavalkoisesta ja puunsävystä, mutta kuitenkin pienissä määrin. Sisustukseen on löytynyt myös useita viherkasveja ja sen lisäksi halusin myös saada mustavalkoisia julisteita, jotka löytyivät sopivasti Deseniolta!
 
 Julisteet: Coco & Birgitte Bardot

Nyt mulla on myös ensimmäistä kertaa ihka oikea työhuone, jonka sisustuksen halusin pitää mahdollisimman simppelinä. Kivaa kun on vihdoin huone missä oikeasti voi istua koneen äärelle ja olla kaikessa rauhassa tuusailemassa blogijuttuja ja samalla sinne löytyi myös hylly, johon kaikki laukkuni pääsi esille. Haaveilin tuohon laukkuhyllyn yläpuolelle kahta isoa näyttävää julistetta ja tykästyin kyllä kovasti näihin kahteen, jotka sopivat siihen täydellisesti! Laitoimme nyt myös ensimmäistä kertaa julisteet kiinni seinään sellaisella julisteteipillä, niin vuokrakämpän seiniä ei tarvinnut alkaa porailemaan niiden takia.

 Eteisen juliste: Taco Dreams Kylpyhuoneen juliste: Pineapple B&W

Pari pienempää julistetta tarttui myös matkaan ja näistä tuli kivoja yksityiskohtia meidän kotona. Nyt olen innostunut näistä julisteista niin paljon, että haluaisin haalia niitä lähes joka seinille hahah. Jos siellä on joku muukin joka on yhtä hullaantunut kaikista kivoista julisteista, niin päätettiin järjestää Desenion kanssa teille arvonta, jossa voi voittaa 50 euron lahjakortin! Arvonta löytyy Instagramistani (@miinakaroliina) joten menkää kipin kapin osallistumaan!2 kommenttia:

  1. Tosi kivalta näyttää :) toivottavasti tulee lisää sisustuskuvia uudesta kämpästä! :) Oon itekkin hurahtunu mustavalkoiseen sisustukseen viime aikoina, vaikka ennen en halunnut mustaa yhtään 😅 Nytkään en kokonaan mustavalkoista halua mutta pienissä erissä. Mistä toi upea peilipöytä on? ♥️♥️♥️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, kiitokset Jonna! <3 Ja uusia kuvia on vielä tulossa! :) Musta kans ennen tuntui että musta on liian kova väri meille, mutta ei näköjään enää kun kaikki kimellys sai lähteä :D

      Poista