2019/06/11

VIIKKO 23 - RÄPSYT PUHELIMEN ARKISTOISTA

En ole pitkään aikaan julkaissut täällä puhelimella räpsittyjä kuvia ja olen huomannut useassa blogissa tällaisia kivoja arkisia postauksia, jossa on koottuna viikolta aina arkikuvia puhelimen kätköistä. Itse otan yleensä aika epämääräisiä kuvia puhelimella ja niitä "kunnon kuvia" vain kameralla, joten sen takia yleensä kaikki ne puhelimella räpsityt kuvat jäävät julkaisematta. Nyt kuitenkin yritin kuvata joka päivä ainakin jotain ja samalla kertoa vähän millainen eka lomaviikko mulla olikaan! Mitä mieltä olette, haluatteko nähdä tällaisia arkipostauksia useamminkin? :-)
1. Koirat ekoja päiviä kotona ja Pontso oli ihan onnessaan jo leikkimässä lempparileluillaan. Tästä mulla olikin videomateriaalia Instastorien puolella missä Pontso esitteli raatelutaitojaan! | 2. Plantagenissä haaveilemassa omasta sademetsästä..

Mun maanantai alkoi vielä viimeisillä kämpän järjestelyhommilla ja siivoiluilla. Sen jälkeen lähinkin etsimään viherkasveja Plantagenissä missä pieni valinnanvaikeus meinasi iskeä - musta on tullut viime aikoina kunnon kasvihullu, vaikka en todellakaan tiedä miten niitä kasveja pitäisi hoitaa :D Loppupäivän päätin käyttää laiskotteluun ja katsoin Riverdalen kolmannen tuotantokauden loppuun Netflixistä. Illalla lähdettiin vielä ajelulle kiertelemään kaikkia uusia paikkoja ja mäkkärin autokaistalle hakemaan pirtelöt..

1. Ihana lounashetki Vennissä missä samalla pidettiin parin tunnin datishetki! | 2. Kuvauksiin lähdössä!
 Tiistaina kurvautin hiki hatussa pyörällä kohti keskustaa ja kävin allekirjoittamassa työsopparin. Sitten kiiruhdin käymään yhdessä yhteistyö tapaamisessa, missä tehtiin suunnitelmaa vähän pidempi aikaisesta jutusta - tästä kuulette luultavasti sitten myöhemmin lisää! Tapaamisen jälkeen mentiin H:n kanssa Venniin syömään kanasalaatit ja istuttiin nenät kiinni läppäreiden ruuduissa hetken aikaa. Datistelujen jälkeen pyöräiltiin takaisin kotiin mistä sitten lähdin illalla kuvauksiin joita napattiin niin studiolla kuin Lutakon satamassakin!

1. Viherkasvien lisäksi nappasin Plantagenistä myös aleruusut! | 2. Ehkä ensimmäinen kunnon kesäilta, nää on kyllä ihan parhaita hetkiä! 

Tää päivä meni lähinnä koneella istuen kun suunnittelin yhteistöitä, naputtelin postauksia, muokkailin kuvia ja suunnittelin vielä tulevaa ulkomaanmatkaa. Välillä juttelin ystävän kanssa puhelimessa ja välillä tein ruokaa, mutta muuten oikeastaan istuin tiiviisti nenä kiinni läppärin ruudussa. Kuudelta lopetin hommat ja sitten lähdettiin taas autolla ajelemaan ja ulkoilemaan koirien kanssa.

Mökkikausi ja grillikausi startattu! 

Aamulla lähdin lenkittämään koiria huppari päällä mutta mitäs hiivattia, ulkona oli jo aamusta kunnon helle ja täälhän on ihan oikea kesä! Huppari sai lentää vaatehuoneen perälle ja vaihdoin asuksi topin ja shortsit. Aloin aamupäivästä pakkailemaan tuhat kassia valmiiksi ja lähdettiin korkkaamaan mökkikausi. 

Mökillä otin hetken aurinkoa ja sitten lähdettiin tallille ja käytiin uittamassa vähän heppoja. Illasta tulin takas mökille ja grillailtiin ekaa kertaa kunnon grillisapuskaa. Sitten innostuttiin tekemään pihahommia ja raivattiin tuota viidakkoa pois rannasta kunnes huomattiin kellon olevan jo 12 yöllä, ops! 

Kesän eka suppailuretki!

Perjantaina haettiin aamusta meille suppilaudat ja vietettiin treffipäivää suppaillen ja piknikillä käyden. Suppailtiin aamulla joku reilu kaksi tuntia ja sitten lähdettiin syömään kunnolla vielä H:n kotikotiin. Illasta kävin veljen kanssa vielä ajelemassa ja sitten mentiin vielä yöllä auringonlaskun aikaan suppailemaan. 

1. Babsu | 2. Mökkeily on aina kivaa ja sieltä kotiintulo on myös kivaa, mutta miksi näitä kassinpussukoita kertyy aina näin paljon purettavaksi?

Lauantaina hyökkäsin heti pihahommien kimppuun - niitä tuolla mökillä tuntuu riittävän ja varsinkin jos siellä ei ole jotain nurkkaa kitkemässä joka viikko niin viidakko on varmasti vastassa! Jouduin kuitenkin lopettamaan pihahommat vähän kesken, kun rankkasade yllätti ja sitten alkoi myös ukkostaa. Lähdin sitten pitsalle Essin ja Susan kanssa ja sitten ajeltiin kohti kotia!
1. Vaatekriisi ja mä oisin pakkaamassa aina sen koko vaatekaapin mukaan.. | 2. Vihdoin Helsingin päässä!

Sunnuntaina heräsin ekan kerran ihan hirveään ukkosen paukkeeseen mutta jatkoin silti vaan tyynesti nukkumista. Heräsin sitten ehkä kympin maissa ja levitin lähes koko vaatekomeroni lattialle ja pienessä vaatekriisissä yritin päättää matkalle otettavia vaatteita, tää on aina yhtä hankalaa ja ottaisin mieluusti joka matkalle mukaan ihan kaikki vaatteet mitä omistan :D Pakkailujen jälkeen sitten vaan hengailin kotona ja hoidin koneella jotain laskuja pois ja sitten kuuden aikaan lähdin junalla matkaamaan Helsinkiin!

2 kommenttia:

  1. Ehdottomasti lisää tällaisia arkisia postauksia! Sun blogi on ihan mun lemppari, koska kuvat on aina tosi laadukkaita ja hienoja, muttei näytä liian hifistellyiltä tai rankalla kädelä muokatuilta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulin kyllä superiloiseksi tästä sun kommentista, kiitos niin paljon! <3 Välillä just tuntuu että puhun täällä ihan itsekseni joten ihana tietää että seurailet juurikin noista syistä blogiani :)<3

      Poista