2019/07/28

MITÄ KUULUU JUURI NYT? 

Tyhjä tekstikenttä. Ensimmäinen postaus koko heinäkuussa ja ensi viikolla jo siirrytään elokuulle. En ole koskaan pitänyt blogistani näin pitkää taukoa tämän lähes kahdeksan vuoden aikana. Tuntuu kyllä ihan hassulta, koska tämä on ollut niin iso osa elämääni, mutta nyt vaan tauko osui tähän paikkaan ja siitä tulikin odotettua pidempi. Olen potenut ihan äärettömän huonoa omatuntoa kun en ole kuvaillut tarpeeksi tai miettinyt kaikkia blogiasioita, mutta toisaalta taas on ollut ihanan vapauttavaa olla miettimättä liikaa someasioita ja oikeasti lomailla ilman turhaa puhelimen tuijottelua ja antaa läppärin pölyttyä työpöydälle.

 Tämä hiljainen heinäkuu on kyllä mennyt myös uuden työn ja tämän kesän piikkiin.. Olen ollut koko ajan menossa jossain ja välillä vain pyörähtänyt kotona ja välillä myös miettinyt millä alan peittämään näitä silmäpusseja hiukan myöhään valvottujen iltojen jälkeen.. :D Noh, ehkä sitten syksyllä kerkeää löhötä kotisohvalla työpäivien jälkeen ja nyt on oikeasti kiva kun kesällä on ollut paljon kaikkea kivaa tekemistä! Jokainen viikonloppu on tullut lähinnä reissattua, välillä Helsingissä, välillä telttailemassa (kuten tänä viikonloppuna käytiin jännällä telttaretkellä Bodom järvellä, josta voisin tulla kertomaan myöhemmin lisää!), mökkeillessä tai sitten olen käynyt uudessa kotikaupungissani viettämässä iltaa terassilla, suppailemassa tai juoksemassa järvimaisemissa. Eli joo, kesä on vienyt vähän mennessään ja se on ollut kyllä kivaa!

Joten täällä ollaan taas mutta katsotaan milloin palaan taas normaaliin postausrytmiin! En kuitenkaan jaksa ottaa tästä turhia paineita, vaan tulen kirjoittelemaan aina kun siltä tuntuu. Nyt kuitenkin jatkan iltaa lukemalla rästissä olevia blogeja jotka on myös olleet kuukauden ihan unholassa ;-) 

Mitä sun kesään kuuluu?

  Jumpsuit Barcelonasta | Laukku Chanel | Kengät Nelly

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti