2019/07/30

VIIKONLOPUN ROAD TRIP 

Tänään tänne Suomeen päätti sitten laskeutua jälleen kunnon kylmyys - ihan kiva koska nyt hyvällä omatunnolla voin vetästä ne kotilökärit jalkaan ja napata läppärin syliin. Ajattelin myös käyttää aikaani kodin siivoamiseen joka on ollut hiukan vähäistä viime aikoina. Mun siivoamiset on ollut lähinnä sellaisia että huidon rätin kanssa täällä pieniä likalänttejä pois noin minuutti ennen bussiin hyppäämistä ja töihin lähtöä ja sitten olen juossut hikihatussa bussipysäkille. Iltaisin ei sitten ole kauheasti huvittanut siivota kun olen huidellut milloin missäkin, mutta ehkäpä kesällä ei tarvi olla niin tarkkana syynäämässä jokaista likalänttiä kotinurkissa? (Itselleni on välillä hiukan hankalaa elää sotkun keskellä ja nuo huonosti järjestellyt kaapistotkin jo vähän hirvittää..) 

Nyt ajattelin kuitenkin jätetään siivoushöpinät vähemmälle ja ajattelin tulla kirjoitelemaan viime viikonlopun road trip reissusta, jota ei kauheasti suunniteltu etukäteen. Nappasin perjantai iltana kahdeksan aikaan Sinin kyytiin bussilta ja sitten lähettiin vaan kohti meidän ekaa yöpaikkaa, joka oli Bodomjärvi. Paikan päällä tietty yritettiin Googletella missä se itse murha on tapahtunut, mutta ei oltu ihan varmoja oliko meidän leiriytyminen nyt ihan itse pääpaikalla. Päätettiin kuitenkin laittaa teltta pystyyn keskellä yötä pimeässä metikössä samalla kun teinit ilakoi nuotion äärellä juoden kaljaa. Päätettiin vielä katsoa teltassa Bodom leffaa, joka osoittautui täydeksi flopiksi ja meinasin nukahtaa kesken leffan :D Se siitä jännittävästä tunnelmasta. Itse myös nukuin kuin tukki koko yön ja herättiin aamulla siihen kun porukka tuli rannalle uittamaan hevosia!

Lauantai aamuna sitten lähdettiin sitten taas ajelemaan ja suunnaksi otettiin Hanko, missä kumpikaan meistä ei ollut aiemmin käynyt. Hanko osoittautui aivan äärettömän nätiksi paikaksi kauniine rantahuviloineen! Mentiin hiekkabiitsille sitten vähäksi aikaa ottamaan arskaa ja käytiin satamassa syömässä. Onnistuin myös samalla reissulla hukkaamaan toisen kenkäni ja upottamaan kameran linssinsuojuksen merenpohjaan, nice.

Hangosta lähettiin sitten köröttelemään takaisin kohti Espoota ja soiteltiin pitkin Suomea toivoen, että saisimme vesijetin jostain, mutta joka ikinen jetti oli juuri tuona päivänä varattuna. Vesijetteily jäi nyt sit kokematta. Espoossa sitten käytiin pikaisella shoppailureissulla ja jatkettiin siitä matkaa vielä Porvooseen. Porvoossa käytiin pikaisella vanhan kaupungin kierroksella, jossa tosin suurinosa kaupoista oli jo kiinni. Porvoosta ajeltiin vielä Lahden satamaan iltapalalle ja tsiigailemaan mun vanhoja kotikulmia ja tämän jälkeen hurautettiin vielä Heinolan Heinäsaareen yöpymään.

Heinäsaaressa vietettiin kunnon telttailuelämää karavaanareiden joukossa, käytiin heittämässä talviturkit ja sitten vedettiin iltapalaherkkuja teltalla. Tästä reissusta jäi kyllä just niin kesäinen fiilis kun ikinä vaan pystyi jäämään ja mietittiin just miten tuntui kun oltaisiin oltu jollain kesälomalla jo monta päivää vaikka oltiin reissussa vain kaksi yötä! Ensi kesänä on kyllä ehdottomasti toteutettava yhtä hyvä kesäreissu ;-)
2 kommenttia:

  1. Ompa ihanan kuuloinen kesäreissu teillä takana! Sulla on ollu tähän mennessä hurjan tapahtumantäyteinen vuosi kaikkine reissuineen, muutto yms! Hangossa olisi ihana käydä joku kesä, mitä ainakin oon kuvista nähnyt niin vaikuttaa tosi kivalta! ja tykkään tosi paljon tästä uudesta ulkoasusta :)

    VastaaPoista
  2. Toi oli kyllä ihana kesäreissu! ja tosiaan mulla on kyllä ollut tänä vuonna kaikkee mahdollista ja se on kyllä ollut tosi kiva! :) Mäkin kyllä lähden tonne Hankoon vielä vaikka viikonloppureissulle että kerkeää näkemään enemmän kaupunkia. Kiitos Venla! <3

    VastaaPoista