2021/01/24

HAIKANKÄRKI

Tässä pieni kuvapläjäys yhdeltä viikonlopulta kun näin varmaan auringonpaistetta ensimmäistä kertaa viimeiseen puoleen vuoteen! Tai siltä se ainakin tuntui, olen kökkinyt kaikki valoisat ajat toimistolla ja viikonloppuisin on sitten yleensä tullut lunta taivaalta tai mitä ikinä sääherramme on sattunut keksimäänkään.

Tuona aurinkoisena päivänä kuitenkin pakkasin kamerat ja jalustat reppuun ja lähdin ihan fiilistelemään kotipaikkakuntani yhteen kauniimpiin paikkoihin Haikankärkeen! Ai vitsit miten fiiliksissä olinkaan kun sain tarpoa lumihangessa yksinäni, jäädyttää sormet kameraa asentaessa ja olla vaan luonnon keskellä. Ehkä mulla nyt alkaa tuntua pikkuhiljaa kaupunkilaiselämä ja alan jotenkin kaipailemaan hetkiä että saan olla täydessä hiljaisuudessa ihan yksinäni.

Tuo aurinkoinen päivä myös muistutti tulevasta keväästä ja siitä, että tosiaan näitä aurinkoisia päiviä on varmasti tulossa lisää! Olen tuskaillut viime kuukaudet kuvailun kanssa, koska valoa on ollut niin vähän ja tuntuu, että sellainen harmaa pilvi on seurannut perässäni vaikka sitä kuinka yrittäisi pinkoa pakoon.

Nyt kun tosiaan valo alkaa lisääntymään niin innostaisi lähteä käymään useammallakin luontopolulla (hävettää ehkä myöntää - luulin Jyväskylään muuttaessa että täällä ainoat ulkoilumaastot löytyvät Laajavuoresta mutta i was wrongggg..) Ehkäpä siis otan tänä keväänä tämän lähiympäristön haltuun ja nappaan kaakaot ja laskiaispullat mukaan lenkkipoluille!

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti