2021/01/10

JOULULOMA LEVILLÄ

 

Ah, ihana Levi! - Oikeasti tämä on varmaan sadas kerta kun kirjoitan näin tänne blogin puolelle, tai luulisin, että olen kirjoittanut näin joka kerta kun olen tullut joltain Lappireissulta. Nyt onkin ihana palata tuohon joululomaan lumikinosten keskellä.

Meidän joululomaan kuului paljon jouluruokaa, suklaiden napsimista, juustolautasten tyhjentämistä, lautapelejä, ulkoilua niin hiihtäen, lumilaudan päällä, huskyjen kyydissä kuin kelkkaillessa. Ja käytiin kans tsiigailemassa jälleen Joulutarina mökkiä jossa ei tosin tänä vuonna päästy näkemään upeita maisemia tai vaaleanpunertavaa taivasta.

Olen kyllä hurjan iloinen, että olemme saaneet näin ihanan jouluperinteen. Tänä vuonna vähän jännitti, tuleeko matka toteutumaan mutta nähtiin kuitenkin ihan turvalliseksi vaihtoehdoksi lähteä mökkeilemään Leville, vaikka moni muukin oli selkeästi päättänyt tehdä niin. Onneksi ihmisiä ei juurikaan nähnyt muualla kuin rinteessä, jossa oli aika huimat jonot. Ulkoilujen lisäksi vietettiin lähinnä aikaa mökillä, joten oli ihan kiva viettää vähän rennompaa aikaa iltaisin.

Joka Lappimatkan jälkeen olen jäänyt jotenkin haaveilemaan sinne muuttamisesta ja tämäkään loma ei ollut mitenkään poikkeus. Olisin halunnut vaan jatkaa lomailua kaupunkielämän sijaan. Nyt kuitenkin arki rullaa taas normaaliin tahtiin ja olen jo vähän suunnitellut seuraavia reissuja. Tänä vuonna olisi ainakin kiva matkustaa johonki sellaiseen paikkaan, jossa ei ole aiemmin käynyt! Toistaiseksi nuokin haaveet taitaa pysyä meillä Suomen rajojen sisällä ja ulkomaanmatkoja ehkä uskaltaa ajatella vasta lähempänä syksyä tai ensi talvea.

Ps. Voisin kirjoitella myöhemmin tänne muutamista jutuista tarkemmin tuolta reissulta, kuten huskyajelulta jossa kävin ekaa kertaa! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti