2014/11/25

13 juttua..


13 asiaa mitä inhoan kotona/sisustuksissa:

-Inhoan ylikaiken likaisia astioita! Haluan sulloa aina kaikki mahdolliset likaiset astiat astianpesukoneeseen piiloon ja ottaa aina vaan uudet puhtaat astiat käyttöön. Olen myös tosi laiska esipesemään astioita.. :D 

- Johdot!! Jos joku keksisi tehdä jonkun näppärän systeemin että missään ei tarvisi johtoja niin olisin todella tyytyväinen.

- Likaisia altaanreunoja. En kestä jos meidän käsienpesualtaalla on jotain likalänttejä.

- Sitä jos meidän jääkaapissa on kaikki ruuat ihan sekaisin. Jugurtit tms, kuuluu olla samalla hyllyllä, voit ja juustot samalla hyllyllä jne. 

- Epäjärjestelmällisyys. Minusta on paljon helpompaa kun kaikille tavaroille on suuniteltu omat paikkansa ja käytön jälkeen ne laittaa kans takas paikoilleen. Mulla on myös välillä papereiden järjestelypäiviä että järjestelen kaikki meidän tärkeät paperit kansioihin.

- Liiallinen tavaranpaljous. Alan koko ajan vaan toivomaan että meilläkin olisi yhä vähemmän tavaraa esillä.. :D

- Tavarat mitkä ei sovi yhteen. Tällaisia koteja näkee aika paljonkin.. Itsekkin välillä joudun jättämään kauppaan kivoja juttuja jotka ei vaan sovi meidän kotiin muiden kanssa yhteen. Tyylejä voi toki yhdistää mutta sekin on mietittävä tarkkaan. Mietin myös aina kaupassa jo että löytäisinkö kyseiselle tavaralle paikkaa ja jos en keksi niin sitten en osta sitä. 

- Asuntoja missä on todella huono valaistus. Se olikin yksi syy miksi me ei tykätty asua siellä Orimattilan kämpässä. Kylppärin valaistus varsinkin oli tosi surkea eikä saunassakaan ollut valoja.. Valaistus on kuitenkin tosi tärkeä asia sisustuksessa.

- En oikein henkilökohtaisesti tykkää tästä nykyisestä vaneerityylistä että asunnossa pintamateriaalina toimii käsittelemätön vaneeri.. Tulee vaan mieleen että joku on jäänyt kesken...

- Sellaiset vanhanaikaiset tuuletin härpäkkeet, perus rullaverhot, kokolattiamatot, perus puunväriset lattialistat, nämä saisi kyllä jo kadota maapallolta.

- Värikkäät jouluvalot..... Pallovalot menee tässä asiassa korkeintaan.

- Kirjaillut taulut ja se että on astioita pitkin seiniä.. 

- Sitä että kaikki mitä mää haluun meille, on niin kallista!!


13 asiaa mistä pidän kotona/sisustuksessa:

- Selkeitä, järjestelmällisiä ja siistejä koteja.

- Mutta tykkään itse olla siivoamassa tämmösiä megasiivouksia koska siitä tulee niin kiva tunne kun saa siitä huoneesta ihan eri näköisen vaan sillä että raivaa sinne tilaa :D 

- Hyvin mietitty valaistus on must!

- Oma kotini saisi olla mielestäni vieläkin valkoisempi, mutta välillä haaveilen asuvani niin vaaleanpunaisessa kämpässä kuin vaan voisi olla!

- Tykkään kodeista jossa on kotoisa tunnelma, silloin minua ei haittaa pakolla edes tavaran paljous. 

- Nätit kattaukset on ihania, ja se että joku osaa kokata että keittiö pysyy suht. siistinä. Mulla on aina keittiö kuin pommin jäljiltä ja siks oikeestaan inhoonkin kaikkea ruuanlaittoa :D

- Walk in closet taitaa olla jokaisen tytön unelma. 

- Se että kotiin on panostettu ihan kympillä. Kodista löytyy kaikkia ihania yksityiskohtia. 

- Erilaiset pintamateriaalit varsinkin seinissä tekee huoneista mielenkiintoisia!

- Tunnelmavalaistus. Kattolamppuja ei meillä olekkaan paljoa ikinä päällä, vaan ne toimivat enemmänkin koristeina. 

- Joulu. Joulun aikaan saa sisustaa kaikkia kivoja juttuja, pitää ulkona paljon lyhtyjä ja jouluvaloja. Mutta ei kuitenkaan yhtä paljon kuin tällä hetkellä telkkarissa, missä vilkkuu varmaan tuhannet eri jouluvalot yhden talon seinällä kaikissa sateenkaaren eri väreissä.. 

- Korkeat huoneistot isoilla ikkunoilla, siinä on mun unelmien koti! 

- Riviera Maison, AmandaB, Lexington.. Näitä sivuja voisin selata vaikka tunti tolkulla!

2 kommenttia:

  1. Mä voin samaistua oikestaan joka kohtaan noissa mistä et pidä, mäkää en tykkää noista :D Siksi vihaankin meidän asuntoa ja haluaisin jo muuttaa. Sillä meiltä löytyy hirveät materiaalit, lattiamatto yms...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei kyllä oo kivaa asua sellaisessa kämpässä missä ei pääse vaikuttamaan mihinkään pintamateriaaleihin! Sen takia mulla onkin varmaan niin kova koti-ikävä koska olen saanut sinne valita kaiken ite :D Tää kämppäkin on ihan ookoo, onneks on sentään tuo laminaatti ja valkoiset seinät, mut mulla on ainakin ikävä mun valkoista keittiötä ja kylppäriä..

      Poista