2014/12/01

Kuulumisia

huh viikonloppu meni taas vauhdilla kun oltiin keski-suomessa. en olekkaan ehtinyt tänne kirjoittelee mitään, eikä mulla oo ollut kauheasti materiaaliakaan kun on melkeen koko ajan pimeetä. viikonloppu sisälti kuitenkin keilaamista, ihanien kavereiden näkemistä, heppojen näkemistä, tupperwara ja partylite kutsuja, läheisten näkemistä, mökillä pyörähtämistä ja uuden tatuoinnin ottamista. 
tänään sitten rantauduinkin kotiin ja pystytettiin meillekkin joulukuusi! jouluunhan onkin enää vain 23 päivää+mun synttäreille 20päivää! lahjat on vaan aika vähäisiä kuusen juurella vielä, mutta ostin millan putiikista tuon ihanan riviera maisonin laatikon mihin voi sitten vaikka joulun jälkeen laittaa kaikki joulukoristeet.

innostuin kotona laittamaan kaikenlaisia asetelmia ja rahinkin päälle pääsi pitkästä aikaa nyt tuo hopeinen tarjotin. päälle sitten  ihanat karvapallot, iittalan tuikkukupit ja tuo korkeampi kynttiläteline. kauheasti en kyllä uskalla tässä kynttilöitä polttaa ettei kaikki karvat käryä ympäriltä ;) 

sain siis tänään jo mun synttärilahjan, eli uuden kuvan käteen! tulin tänään vasta kotiin just tän tatuointiajan takia ja mietinkin aika paljon kahen tatuoinnin välillä mut päädyin sit ottamaan tän revolverin ja tykkään kyllä siitä tosi paljon! käsi meinaa taas olla vaan vähän kipee ja turvoksissa :D huomenna sit taas koulu kutsuu!

4 kommenttia:

  1. Onko tatuoinnin taustalla joku syvempi merkitys? Ja mikä se toinen vaihtoehto olisi ollut? :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei oo oikeestaan mitään merkitystä, otan vaan sellaisia tatuointeja mitä haluan :) toinen vaihtoehto olisi ollu ruori/ankkuri mutta kuva ei oikein olis sopinut käteen..

      Poista