2014/12/03

Unelmien häät

Toteutetaas yksi toivottu postaus eli millaiset olis mun unelmien häät! Naimisiin en ole vielä lähivuosina kyllä menossa, mutta salainen haave on kuitenkin että saisin viettää häitä vaikka meidän kymmenentenä vuosipäivänä ;) Olen myös vaativa ihminen ja haluan panostaa häihini 100prosenttisesti koska se tulee olemaan kuitenkin tärkein päivä elämässäni! Häät kuitenkin haluaisin pitää juhannuksena, eli kesähäät. 

Mekko on mulle ainakin häiden yksi tärkeimmistä jutuista ja haluankin sen olevan kunnon kermakakku. timantteja, tylliä ja sydämmenmuotoinen kaula-aukko. Mekko tulee olemaan meillä joskus makuuhuoneessa telineessä koristeena, koska en halua vuokrata tai myydä ikinä omaa häämekkoani vaan pitää sen myös osana sisustusta. Asusteina toimii hopeiset korkkarit ja korut. Alusvaatteet tietty Victoria Secertsiltä 


Ennen häitä mulla on tietty hirveät valmistelut mm. hiusten laitto (pidennykset,värjäys,kampaus), rusketus, kynnet, varpaan kynnet, ripset, meikki (jonka luultavasti teen itse kun en ole koskaan tykännyt tarpeeks jos joku toinen on meikannut). Hääkampaus tulisi olemaankin joku simppeli kiharakampaus joka olisi osittain auki. Hääkutsuihin haluan jotain erilaista, rusettia&timantteja, mutta silti simppelit ja kauniit kutsut.


Häät tulisi pitää jossain kartanon tyylisessä paikassa. Näitä ei vaan tule joka nurkalla vastaan, tai ainakaan niin että se paikan sisäpuoli olisi kans mun mieleinen :D Kunhan paikka ja kirkko on kivoja niin sit kaikki on fine! Tietty unelma olisi saada joku valkoinen kartano missä sisäpuolikin olisi hyvin valkoinen ja kimalteleva. Häiden teema tulisi olemaan vaaleanpuna valkoista, eli kaikki kukkasomisteet olisivat vaaleanpunaisia ja valkoisia, hääkimput vaaleanpunaisia, verhot värimaailmaan sopivia, pöydissä olisi tarpeeksi tuikkuja/kynttilöitä ja muita mahdollisia koristeita. Kaikilla olisi nimilaput omilla paikoillaan ja servettien ympärillä timantit ♥ Pöytäliinat valkoiset. Häälahjoille oma pöytä, paikalla mahdollisesti joku DJ soittamassa ja jotain kivaa ohjelmanumeroa!

Tarjoilu tulisi olemaan monipuolista ja noutopöydässä! Kakku valkoinen, monella kerroksella, jossa timantteja ja ruusuja koristeena. Paljon juustokakkuja, macaronseja, muffinsseja, karkkibaari ja juomabaari erilaisilla booleilla ! 

Hääauto tulee varmaan meillä olemaan ralliauto (harrin toive ylläri!) jos vaan tulen mekkoni kanssa mahtumaan ralliautoon ja se on kans ehto että ralliauto on hyvinkin puhdas :D Tienviitat tulee olemaan vaaleanpunaiset sydäemmet, jossa o valkoisella H&M kirjaimet♥ Hääkuvaukset tulisi olla jossain ihanassa puistossa/veden läheisyydessä!

Morsiusneidot saavat pukeutua ihanaan pinkkiin tanssiaismekkoihin missä on iso timanttikoru ja meidän koirille tulisi myös ihanat puvut päälle. Harrin pukua en olekkaan hirveämmin miettinyt, kuhan se pukeutuu siististi ja omistaa edes pienen pilkahduksen vaaleanpunaista! 

Hääsormuksen haluan olevan keltakultaa jossa on myös valkokultaa. Ei mitään korkeita timantteja vaan timantit nätisti rivissä, että se sopii myös mun toiseen sormukseen ja että sitä voi pitää myös töissä.

Polttareista toivoisin että ne tulisivat olemaan ikimuistoiset ja että saisin viettää niitä kaikkien läheisten tyttökavereiden/sukulaisten kanssa! Olen aika perus tyttö kun toivon polttareiltani tankotanssia, huvipuistolaitteita, hauskoja asuja, jotain laaser/värikuulasotaa ja kaikkea mahdollista kivaa ja hullua!

Mitäs mulla nyt vielä puuttuukaan tästä häälistalta? vielä pitäis keksiä siis hääpaikka, hääohjelma ja tietysti rahoitus tähän koko hommaan.  Musta häiden suunittelu on jo niin kivaa että tän postauksenkin toteuttaminen oli aika helppoa! Kaikkein tärkeintä kuitenkin mulle naimisiin menossa on se, että saisin olla vihdoin sellaisen vaimo jota rakastan loppu elämän ajan 

2 kommenttia:

 1. Haaveesi häistä kuulostaa todella kivalle, mutta tekstiä oli hirmu vaikea lukea kun siinä ei ollut oikeastaan minkäänlaista järjestystä ja hyppäsit asiasta toiseen samassa kappaleessa. Paremmin jäsenneltynä teksti olisi ollut vielä parempi.

  P.S. sydämeen ei mahdu kahta ämmää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta! Äidinkieli ei ole mulle mitenkään vahva aine ja sen huomaa myös silloin kun puhun. En aina muista sanoa jotain sanoja tai saatan jopa unohtaa jonkun suomalaisen sanan tai sitten selitän asiaa niin innoissani että koko jutussa ei oo päätä eikä häntää :D haluaisin päästä tästä tavasta eroon, mutta mun on kauheen hankala keskittyy just tällaisiin kirjoitusjuttuihin ja kaikkiin kirjoitusvirheisiin.
   Mut aina täytyy kuitenkin yrittää! ;)

   Poista