2014/12/25

Tämän vuoden heppakuvia

Selailin koneelta justiin kaikkia tänä vuonna otettuja heppakuvia. Mulle tuli vähän ikävä sitä omaa tallia ja niitä kaikkia heppoja, mitä meillä viimekin talvena oli. Kalle olikin mulla viime kevään ylläpidossa ja sitä heppaa onkin suunnaton ikävä! 

Mulla oli kyllä kans aivan äärettömän kivoja tallikavereita, Jasperin ja Tiiankin kanssa mentiin monet reissut, mm. meidän 24kilometrin kesälenkki! Meillä oli myös tosi paljon kaikkia eri paikkoja missä maastoilla, verrattuna etelä-suomeen. 

Haluaisinkin kirjotella useamminkin tänne Vompsun kuulumisia, mutta sen kanssa arki on melko samanlaista koko ajan. Käyn ratsastamassa sellaisen 5krt viikossa, pääasiassa kevyesti liikutaan nyt kun takapää on ollut vähän jumissa. Jumppailua ja kävelyä ollaan viime aikoina menty paljon, kun pohjatkin on ollut vähän jäässä ja huonona.. Kuvamateriaaliakin on tallilta hankala saada, kun ei yleensä ole ketään kuka tulisi ottamaan kuvia, tai sitten menen tallille niin myöhään että on jo ihan pimeää. Tähän harrastukseen kyllä tarvisi pakollakin maneesin! 

Äitini onkin alkanut nyt käymään ratsastamassa kerran viikossa, eli pidän äitille tuntia samalla. Meillä on myös nyt kerran käynyt yksi kouluvalmentaja, jonka valmennuksesta tykkäsin tosi paljon! Toivon mukaan kentän pohja tulisi pian hyvään kuntoon, et valmennuksia sais enemmänkin. Hyppääminen onkin nyt jätetty vähemmälle takapään takia, mutta puomijumppaa mennään silloin tällöin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti