2014/12/31

Mun 2014 vuosi

Kohta alkaa 2014 vuosi olemaan taas takana päin ja tämä vuosi olikin varmaan kaikista erikoisin kun muutin toiselle paikkakunnalle ja aloitin koulun ihan vieraassa paikassa! Mulla oli ainakin aivan älyttömän ihana vuosi, olen ainakin saanut tutustua moneen ihanaan ihmiseen vuoden aikana.

Tammikuu

Kävin töissä ja töissä. Meidän koti oli just saatu viime vuonna rempattua ja sain nyt vaan viimeistellä sisustusjuttuja. Käytiin Suvin ja Tiian kanssa viettämässä Tiian synttäreitä Kuopiossa. Shoppailtiin ikeassa ja vaatekaupoissa, haettiin baarin jälkeen mikrokebabbirullat. Meillä oli heppoja tallissa viisi ja mulla oli ihana Kalle-heppa ylläpidossa. Käytiin Lahdessa kiertelemässä ja etsimässä tallipaikkoja. Oli hirveän vähän lunta :-( 

Helmikuu

Helmikuussa vompsulla ja mulla tuli 10 vuotispäivä täyteen jee! Aika meni aika paljolti töissä ja tallilla tuohon aikaan. Kirpulla oli wanhojen tanssit ja kävin tekee sille kampauksen. Käytiin kans shoppailemassa Vantaan hööksillä. 

Maaliskuu

Maaliskuussa käytiiin Oulun Eedenissä viikonloppu lomalla. Ostin meille rahin kotiin. Vapaapäivinä siivosin ja järjestelin mummun kotia. Jaksoin jopa tuolloin käydä salilla ja söin terveellisesti, heh :D Aloitin myös mökin stailaamisen kesää varten!

Huhtikuu

Käytiin pääsiäisenä American car showssa. Käytiin eväsretkellä julmilla lammilla. Kokeilin ekaa kertaa hampaiden valkaisuliuskoja. Kattelin PLL ja the HILLS tuotantokausia. 

Toukokuu

Vompsu täytti 21 vee ja sai söpön lepardi lapasuojuksen! Tapetoin ekaa kertaa meidän keittiöön joka menikin ekalla kerralla vähän huonosti niin tapetoitiin se sit toiseen kertaan :D Ostin MK rahapussin. Shoppailin ikeassa sillä aikaa kun harri oli työhaastattelussa. Hajotin meidän tehosekoittimen kahteen kertaan. Mökki tuli valmiiksi. Käytiin babsun kanssa agility kisoissa. Kalle lähti takaisin kotiinsa ja meille jäi vaan Jasper ja Vompsu kesälaitsalle. Uitettiin hevosia ja maastoiltiin paljon! 

Kesäkuu

Oltiin heti kesäkuun alussa Sarin ja Mimin valmistujaisissa. Juhlittiin myös meidän 6vuotis-päivää juhannuksena Vaasassa, jossa olikin silloin melko kylmä (+11 astetta). Vietin myös viimeistä kuukausta töissä, ennen kuin loma ja koulu alkoi. Lähdettiin heppojen kanssa pitkälle kesäretkelle ja ratsastettiin keskustan läpi.


 Heinäkuu

Mulla alkoi koko heinäkuun kestävä kesäloma ja samalla viimeinen kuukausi Saarijärvellä! Käytiin Kotkassa, Porvoon vanhassa kaupungissa, Kouvolassa ja asuntomessuilla. Golffattiin myös Harrin kanssa katsun opastuksella. Koko heinäkuun oli aivan ihanan lämpimät kelit ja käytiinkin monesti uimassa ja yöllä myös veneilemässä. Kirppu olikin meillä vierailemassa ja käytiin katsomassa ihanaa Iiro varsaa. Käytiin myös toisella hepparetkellä larjalla, jossa hepat olivatkin yhden yön ajan. Loppu kuussa tulikin sitten minun muutto Orimattilaan ja pakkasinkin kaikki tavarat 7 tunnissa..

Elokuu

Omasta kodista oltiin jo luovuttu ja haettiin vielä Vompsu myös etelä-suomeen. Olin jotenkin heti tympääntynyt koko Orimattilaan enkä tykännyt asua siellä yhtään. Koulu kuitenkin alkoi ja se vaikutti kivalta. Käytiin aika paljon Lahden satamassa syömässä ja haaveilin jo asuntoa ankkurista..Käytiin myös Weekend festareilla ja oltiin Hanna siskon luona yötä!  Loppu kuussa sitten onneksi meille löytyikin jo uusi asunto ja tallipaikka.

Syyskuu

Kävin koulua ja masennuin illat Orimattilassa :D Pakkasinkin jo melkein kaikki tavarat heti kun sain tietää että päästään muuttamaan sieltä pois. Vompsu muuttikin jo uuteen talliin kuun puolivälissä. Käytiin koulusta kans Habitare messuilla ja mukaan tarttuikin ensimmäinen Kartell stone ja kaikki ihanat Lexington tuotteet. Loppukuusta vietettiinkin Harrin synttäreitä ja sen jälkeen Harrin siskon synttäreitä Karstulassa.


Lokakuu

Lokakuussa meille tuli vihdoin muutto Lahteen! Laitoinkin innoissani aina kotia ja käytiin koirien kanssa paljon ulkoilemassa kun oli ihanat syyskelit. Lähdettiin kans Kirpun ja Katsun kans käymään Horse Showssa. Ellu ja Annika tuli kans käymään ja käytiin katsomassa vähän Lahden yöelämää :D Mamman kans lähdettiin helsinkiin Hannan muuttoavuksi ja shoppailtiin samalla Ikeassa ja Jumbossa.

Marraskuu

Marraskuussa alkoikin sitten inhottava pimeys.. Sain vihdoin myytyä oman auton, mutta sitten tietty meidän toinen auto hajosi ja sain kävellä muutaman viikon joka paikkaan ihanissa tihkusateissa.. Tein vähän sisustusjuttuja muillekkin ja meille kotiin saatiin uusi ruokapöytä. Pikkujoulu sesonki alkoi kans marraskuun lopussa ja siitä lähtien ollaankin oltu kaikenlaisissa pippaloissa lähes joka viikonloppu.. Sain myös vähän ennakkoon mun joululahjan, eli Louis vuittonin huivin

Joulukuu

Joulukuun ekana päivänä kävin ottamassa taas yhden tatuoinnin lisää ja matkustin pitkästä aikaa bussilla kotiin. Kotona laitoinkin paljon joulujuttuja ja paketoin lahjoja! Vietettiin mun synttäreitä Tukholmassa ja pääsin pitkästä aikaa shoppailemaan "omia juttuja" :D Meidän makkari sai myös joululahjaksi toisen Kartell stonen yöpöydän. Joulua vietettiin Saarijärvellä ihanasti maalla, tekemättä yhtään mitään. Jouluruuat alkoikin sitten jo vähän riittämään ja lähdin viettämään loppulomaa Rovaniemelle Sannan luokse Täällä vietetäänkin tänään sitten uutta vuotta ja huomenna palailen taas kotiin päin. Ihanaa uutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti