2014/11/14

Ekat joulukoristeet

Olen jo innostunut laittamaan kotiin muutamia joulujuttuja.. Tänäänkin eksyin Paperikuuhun hakemaan uutta korutelinettä ja satuin sieltä löytämään ihanna hopeisen poron! Poro olikin mulla jo ostoslistalla ja tämä amandaB:n poro maksoikin 6,90 :-) 

Keittiön pöytä on siis melko kimalteleva tällä hetkellä mutta minua se ei ainakaan haittaa yhtään! Parin viikon päästä kun saataisiin vielä se uusi ruokapöytä niin olisin tositosi tyytyväinen.

Joulukuusta odotan myös kotiin mutta vielä pitäisi pari viikkoa jaksaa odottaa että saadaan se tänne :D Paikkaa en kyllä ole vielä edes kauheasti miettinyt, tuntuu että meidän kämppä alkaa täyttymään tavaroilla.. Jospa sit tammikuussa veis turhat tavarat vaikka kirpparille ;) Kävin hakemassa kuitenkin jo Millan Putiikista nämä ihanat joulukuusen koristeet odottelemaan kuusen tuloa 

Lenkillä myös nappasin vähän havuja mukaan ja laitoin ne meidän lasimaljakkoon. Kaveriksi vielä pienet jouluvalot ja havut pääsivätkin parvekkeen pöydälle koristeeksi. Parvekkeelle meinasinkin laittaa vähän erilaista teemaa tänä jouluna, punaista ja vähän havuja, eli todella jouluista! Sisällä taas meillä jatkuu valko/hopea teema :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti