2015/04/27

Eiran asukuvat

Viikko sitten kävimme äitini ja siskoni kanssa Helsingissä Yrjönkadun uimahallissa pienellä brunssilla ja samalla reissulla käytiin myös nappaamassa minusta muutamat asukuvat. Siskoni tarvitsi asukuvamallia yhteen valokuvauskurssiinsa, niin olin tietysti innoissani kun sain vihdoinkin kunnon asukuvia! Kuvat on otettu Eirassa, Jugend talojen vieressä.

Mitäs mieltä olette tällaisista jättikuvista? Tykkään ainakin siitä, että sain kaikki pystykuvatkin samaan linjaan kuin vaakakuvat. Joudun vähän korjailemaan jossain vaiheessa vielä blogin ulkoasua, joten älkää antako sen häiritä! :)11 kommenttia:

 1. Oot kyllä hirmusen nätti! :)

  VastaaPoista
 2. Oot kyllä hirmusen nätti! :)

  VastaaPoista
 3. Oot ihan hirmu kaunis ja ihana toi asu! <3

  VastaaPoista
 4. Kuvat ovat liian isoja, mikä häiritsee kokonaisuutta ja laatua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvä saada edes joltain mielipide tähän :)

   Poista
 5. Mun makuun ovat isot kuvat! Musta se ei vaikuta negatiivisesti laatuun vaan nimen omaan toisinpäin! Toki blogi täytyisi uudelleen räätälöidä niin, että palvelee paremmin isoja kuvia ja kaikki kuvat muuttaa samanlaisiksi. Pystyykö kuvia asettamaan vasempaan reunaan, jolloin alkaisivat tekstin kanssa samalta linjalta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Tää oli vasta kokeilu, alan työstämään ulkonäköä heti kuhan saan koneen käyttööni. Olen itse ainakin toivonut isompia kuvia tänne ja yritän saada blogin ulkoasun siihen sopivaksi :)

   Poista