2015/04/13

Loppu tuli

...Olen vielä elossa, mutta tietokoneeni päätti kuolla. Samsungin koneeni tuli siis tiensä päähän. Sen takia minuakaan ei ole täällä näkynyt. Harri oli siis imuroinut kotona ja tiputtanut vahingossa koneen lattialle ja virtapiuhan kohta oli mennyt rikki. Konetta ei siis saa ladattua enää. Korjaus koneeseen tulisikin maksamaan lähemmäs tonnia, joten vakuutuksesta joudutaan varmaan nyt jonkin aikaa odottelemaan päätöstä, ennen kuin marssimme hakemaan uutta tietokonetta.

Pääsiäisenä tosiaan lähdettiin käymään American car showssa, sen jälkeen lähdettiin ajelemaan Saarijärvelle. Katsoin koko matkan ajan Pretty little liarsin jaksoja koneelta, Louis vuitton-kotiteatterissani (oli niin kirkasta autossa ettei näytöstä nähnyt mitään jos ei ollut huivin alla). Matkalla vielä ajattelin, että säästän kauden viimeisen jakson takaisin tulomatkalle.. What a mistake.

Pääsiäinen lähinnä rempattiin meidän omaa kämppää. Oli taas ihana päästä käymään kotona,vaikka se tyhjillään olikin! Maalattiin useimpia seiniä siellä, laiteltiin vähän jo mun vaatehuonetta jne. Laitan kuvia sitten lisää kunhan pääsen kämpän siivoomaan (ja saan tosiaan sen koneen..) Sunnuntaina sitten satuinkin tulemaan kipeäksi ja vetelin pari viimeistä päivää särkylääkkeitä ja remppasin samalla. Kone roikkuikin mulla matkassa kämpällä ja soitin siitä radiota, kunnes akku loppui. Koitin saada sitä sitten lataamaan, mutta mitään ei tapahtunut.. Sinne jäi siis taas kaikki kuvat tältä vuodelta ja myöskin se viimeinen Pretty little liars jakso!! Surku.

Nyt kirjoittelenkin tätä postausta koulun koneelta. Luulen kuitenkin että blogini jää nyt hetkellisesti tauolle koska en pysty sitä tällä hetkellä säänöllisesti päivittämään.

4 kommenttia:

 1. Sun blogis on yksi mun lemppareista!♥ Toivottavasti palailet pian kirjottamaan säännöllisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vähän kiva kuulla<3! Yritän kirjoitella tänne aina kun on vaan mahdollista.
   Toivon mukaan vaan sais sen oman koneen pian käyttöön! :)

   Poista
 2. kuvat saa kyllä koneelta vaikka sitä ei sais käyntiin. Viet jollekki konetietäjälle niin kaikki kuvat on hetkessä toisella koneella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo huolto liikkeessä ne sanoi että ei saa! Onneks yks kaveri valaisi vähän paremmin et kyllä ne saa :D täytyy vaan oottaa et saa uuden koneen johon saa siirrettyä kaikki tiedostot !

   Poista