2015/04/22

Kesäpihan suunittelua

 
Mulla meinaa olla kauhea terassi/oman pihan laitto kuume päällä! Kaupat ovatkin alkaneet jo myymään kaikkia ihania kesäkalusteita, grillejä ja joitain kasveja. Nyt kun meillä ei ole tällä hetkellä kuin parveke, niin ei olla kauheammin suuniteltu vielä kesän juttuja. Reilu kuukauden päästä meillä on onneksi kuitenkin taas takapiha käytössä ja odotan sitä kyllä innolla! Ainoa vaan että toivoisin että meillä olisi kunnon terassi, eikä tarvisi ajaa nurmikkoa haha. Laitoinkin nyt tähän postaukseen vähän vanhempaa kuvamateriaalia, kun kaikki muut kuvat on vieläkin mun omalla koneella joka on huollossa.
 
 
Tältähän meidän parveke näyttää tällä hetkellä. Saatan hakea sinne ehkä pari kukkaa ruukkuun, mutta se riittää. Parvekkeessa kyllä tulee ikävä kun ei tarvi tehdä pihahommia ja saa mennä ympäri vuotisesti istuskelemaan tuonne. Pieni parveke on myös tosi helppo sisustaa, mutta välillä tuntuu että tila loppuu kesken, mutta ideat ei ;)
 

Teinkin pienen kollaasin mun kesän haaveista. Kaikki tuoliryhmät olisi ihana päästä vaihtamaan samanlaisiin, mutta ehkä sitten joskus toisena kesänä. Tänä kesänä olisi kuitenkin tarkoitus hankkia takapihalle jotkut ihanat aurinkotuolit! Vaihtoehtoja vaan meinaa taas olla muutama, mietin myös että Fatboyn säkkituolit olisi ihanat kesäksi pihalle. Tämän kesän teema tulee olemaan meillä kuitenkin pinkki/valko/harmaata pääosin. Toivon mukaan myös saataisiin ostettua vihdoin isompi grilli, niin pääsisi viettämään sitten kivoja piknik-iltoja :) Nyt mennäänkin vappuna laittamaan meidän koti ja piha kuntoon muuttoa varten, koitan saada jotain materiaalia sieltä, mutta viimeistään sitten kesäkuussa saatte kuvia meidän omasta kotoa!
 

6 kommenttia:

 1. Itekki haaveilen ulos säkkituoleista, mut fatboyn on ihan sika kalliita..
  Tässä halvempia, joita itsekin mietin. :)
  http://www.roomox.com/fi/roomox-xxl-saekkituolit?utm_source=Google&utm_medium=CPC&utm_campaign=Competitors#!id=01734CA01

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo ja nuohan on melkein samannäköisiäki :D mietinkin että viitsiikö kuluttaa säkkituoleihin sellasen reilut 500€ ..

   Poista
 2. Hei! Muistelin että olitte just rempannu kodin ja sit muutitte ite vuokralle lahteen ja vuokrasitte ton rivarin jollekin? Nii oliko kämppä jotenkin kärsiny vuokralaisen aikana tms? Kun mietin itekin että ois sama tilanne ja pitäis koti laittaa vuokralle, mut en tiiä ett uskallanko.. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän koti oli ihan samassa kunnossa kuin sillon kun muutettiin pois! Löydettiin onneksi niin hyvät vuokralaiset, että kannattaa tarkkaan valita :) me tietty otettiin myös takuuvuokra kaiken varalle. Meillä ei tietty ollut vuokralaiset kuin sen puoli vuotta tuossa kämpässä.

   Poista
 3. Oon niin kateellinen tosta teiän parvekkeesta! Se on vaan niin ihana♥ Ootan kun kuuta nousevaa, kun pääsen syksyllä muuttamaan uuteen asuntoon missä on lasitettu parveke. Oon saanut ihan älyttömästi inspistä sun blogistas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana kuulla et täältä saa inspistä! <3 Lasitettu parveke on kyllä ihana keksintö, muuta en kyllä kerrostaloasunnossa tuu kaipaamaan kuin sitä :)

   Poista