2016/02/25

Blonde vs Brunette

Hiusaiheista postausta! Värjäsin joulukuussa hiukseni takaisin koko blondiksi ja olikin työn ja tuskan takana saada liukuvärjäys irtoamaan hiuksistani, vaikkei sitä kovin montaa kerrosta siinä ollutkaan. Nyt kuitenkin olen koko tämän ajan vaan kaipaillut sitä luonnollista hiusväriä ja vähän vaihtelua tähän peusblondiin karvakoppaan. Oma juurikasvuni alkaa myös paistamaan melko hirveän näköisenä tuolta päälaelta..

Värjäyksien lisäksi lämpökäsittelen hiuksiani joka päiväisesti ja hiustenpidennykset ovat myöskin päässäni lähes päivittäin. Tässä laitankin kuvan kaikista mun suosikki hiustenlaitto tuotteista, eli Goldwellin Twist around kiharasuihke, Paul Mitchellin Forever blonde hoitoaine, Schwarzkopf BC:n hopeashampoo ja Paul Mitchellin hiusöljy! Ennen omistin varmaan 20 erilaista hiustenlaitto purkkia, mutta nyt olen oikeastaan laiskistunut ja huomannut käyttäväni vain muutamaa putelia niistä. 

Mutta nyt takaisin kuitenkin siihen hiustenvärjäykseen! Menin jopa varaamaan kampaajan, jonne pääsenkin 10. päivä ensi kuuta. En ole ollut parturilla kuin viimeksi ylä-asteella, jos ei nyt tietystikkään parturikoulua lasketa. Odotan innolla että joku toinen laittaa hiuksiani ja saan itse vaan istua penkissä! Varasin ajan tosiaan värjäykseen ja jotain liukuvärityylistä/vaaleanruskeaa olisi tarkoitus lisätä blondin sekaan. Kokonaan blondista en halua luopua, enkä halua myöskään enää värjätä pidennyksiäni (monen epäonnistuneen kokeen jälkeen olen huomannut että pidennyksille voi tapahtua mitä vain 
jos erehtyy värjäämään ne!)7

Joten kertokaahan neuvot ja vinkit minkä väriset hiukset värjäisinkään!  

2 kommenttia:

  1. Toi twist around on kyl paras toimimaan myös suoristamiseen ja muotoiluun! Ootko kokeillu Fudgen hopeashampoota, mun mielestä ehkä paras taittamaan keltaisuutta, ja Matrixin hopeashampookin on jees. Hintavampia kuin Schwarzkopf, mut Matrixia saa Tuuristakin jonkun 10 euron hintaan (äh kauheen ristiriitaista kun tykkään kans ihan hirveesti kaikista kampaamotuotteista [ja niiden tuoksuista!!] ja Tuuristahan niitä saa aika edullisesti kun pystyvät ostamaan niitä isolla satsilla ja sen takia pienemmällä hinnalla myydä, mut taas kun se vie sit kampaamoilta sitä myyntiä..)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tota fudgee oon kans miettiny! Tosiaa toi on vähä typerää et noissa sanotaa et saa vain parturi kampaamoissa mut kaikki tollaset krääsä kaupat saa myydä niitä sit halvemmalla nii sit se on huonompi homma just kampaajille :( mut kiitti vinkeistä, ehkäpä ostan ens kerralla jo kokeiluun jompaa kumpaa noista!

      Poista