2017/02/12

TAIKAMAALIA KEITTIÖÖNTuuliviiri kun olen, niin menihän meidän keittiönkin pinnat uusiksi. Keittiöön olen kyllä tyytyväinen, ainoat miinukset keittiösuunnitelmassani on nuo pirun teräväreunaiset vetimet, johon kolhin aina jalkojani sekä liian pieni pesuallas. No mutta itse kiinteitä kalusteita ei lähdetty nyt muuttamaan, mutta seinäpintoja kylläkin.

Saatatte muistaa, että meidän keittiössä oli iso New York- henkinen tapetti. Tykkäsin sen värimaailmasta, koska se sopi hyvin meidän keittiön tasoihin. En tiedä, tuliko mulla kuitenkin vähän kyllästyminen näihin "maisematapetteihin", koska niitähän tuntuu olevan jo melko monessa kodissa. Tapettiin oli myös tullut muutamat rasvaläntit, jotka eivät lähteneet pesemällä irti, joten päätin suoraan siirtyä takaisin seinämaaliin.


Sainkin joululahjaksi lahjakortin maaliliikkeeseen, joten sainkin hyvän tilaisuuden maalata keittiön! Kaksi seinää tulikin maalattua Tikkurilan Mantteli- sävyisellä harmaalla maalilla. Päälle laitoin sitten vielä yhden kerroksen hopeaa taikamaalia sutimalla sen siksak-tyylisesti telalla. Nyt ainakin keittiöön sai vähän lisää kontrastia! (vielä kun saisin tuon lattian valkoiseksi ja keittiön/olkkarin välisen seinän nurin niin olisin tyytyväinen!) 

Samalla tuli vähän mietittyä keittiön sisustusta uusiksi. Kuvissa näkyy vielä meidän talviset koristeet, mutta nyt keittiöön on tullut jo vähän keväisempää ilmettä uudella kaitaliinalla. Hankin myöskin uuden kellon, patalaput ja puukori muutti koirien ruokapussitelineeksi. Vielä ostoslistalla olisi kuitenkin tarkoitus hankkia suurempi peili ruokapöydän yläpuolelle ja hankkia joitain kehyksiä seinälle!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Ane! Tuolla taikamaalilla saa kyllä nätin effektiseinän aikaiseksi :)

   Poista
 2. Mikä tää taikamaali on oikealta nimeltään? Olis hauska tehdä omaankin asuntoon tuollainen seinä, tosi nätti :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää löytyy ihan tikkurilan maaleista taika-nimellä! Niitä taisi olla kahtaa erilaista, mutta tää tais olla ihan taika-helmiäismaali nimellä :) tämä on ainakin helppo toteuttaa!

   Poista
 3. Aivan mielettömää jälkeä olet saanut aikaan! Ihan keittiökateus tässä iskee :D Voisin niin kuvitella tuollaisen seinän meillekin, kun joskus tulee omassa eikä vuokrakämpässä asuttua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitokset Henna! tykkäsin kyllä itsekin tästä muutoksesta :) Kannattaahan sitä ehdottaa jos vuokraisäntä vaikka suostuisikin maalauttamaan seinät niin saisit vuokrakämppääkin jo mieluisaksi ;)

   Poista