2017/02/17

VAALEANPUNAISET KUULUMISET


Tauon paikka. Sitä mä just tarvitsin. Välillä on vaan tuntunut, ettei jaksa keskittyä mihinkään ylimääräiseen. Siksi jätinkin tämän viikon kokonaan suunnittelematta blogiin postauksia valmiiksi. Kirjoitan sitten, kun oikeasti huvittaa, eikä niin että kaikki on valmiiksi suunniteltua. Eihän elämää voi muutenkaan suunnitella valmiiksi, vaan se menee niin, niinkuin sen kuuluu mennä.

Tulinkin jakamaan kuvia viimeiseltä seitsemältä päivältä ja kaikissa sattuukin olemaan pinkkiä, hahah. Mun on tosi hankala pitää blogista taukoa, koska tykkään päivittää tätä niin paljon. Nyt kuitenkin postausideat ja inspiraatio tuntui olevan sen verran nollissa, että parempi postailla silloin, kun oikeasti jaksan ja keksin uutta asiaa. Kiitos kuitenkin teille, jotka laitoitte uusia postausideoita, olenkin suunnitellut toteuttavani niitä lähiaikoina teille!

Mitäs olen tehnyt tällä muutaman päivän "blogilomalla"? Olen oikeastaan nähnyt kavereitani lähes joka päivä. Sen lisäksi olen nähnyt veljeäni, jakanut kutsuja, käynyt töissä, suunnitellut tulevaa ikean reissun ostoslistaa ja käynyt heppailemassa ja lenkillä muutenkin. Oon tosiaan tehnyt asioita, joista todellakin tykkään. Viikko on ollut kaikinpuolin ihana, mutta olen välillä iltaisin kaivannut että voisi mennä istuskelemaan kahvilaan kaverin tai vaikka ihan koneen kanssa. Täällä ei vaan ole mitään kahviloita myöhään auki, joten se on kyllä huono puoli tässä pikkukylällä asumisessa..

Viikonlopustakin on tulossa kiva, huomenna käydään vilkuilemassa taloa (taas) ja käyn ratsastamassa kaksi heppaa. Sunnuntaina olisi tarkoitus suunnata Kuopioon sisustusostoksille! Ihanaa viikonloppua sinne, miten sun viikko on sujunut?

9 kommenttia:

 1. Hei sit ku haluut pikkukylältä toiseen pikkukylään ni tervetuloa tänne vaikka viikonlopuks! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin veikata et lappeenrannassaki ois enemmän elämää! :,D

   Poista
 2. Ihania kuvia, varsinkin nuo koirakuvat niin hellyyttäviä! :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maru! Koirakuvista saa kyllä melkein aina yhtä hellyyttäviä kuvia! <3

   Poista
 3. Voi eii! Nuo koirat <3 haha ihania kuvia! Ja oot kyllä ihan oikeassa että välillä vaan tarvitsee taukoa, ja silloin sellainen täytyy pitää! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninni! <3 koiria on kyllä kiva kuvata kun niistä saa niin hyviä kuvia! :D ja tosiaan ei kaikkea aina jaksa ja tauon aikana saa taas ihan eri tavalla inspiraatiota :)

   Poista
 4. Ihania vaaleanpunaisuuksia <3
  Mut välillä on hyvä pitää paussia! Mulla on ainakin auttanut blogi-inspiksen kanssa se kun on välillä vaan antanut olla ihan luvan kanssa :)

  VastaaPoista