2017/02/13

MITÄ HALUAISITTE NÄHDÄ BLOGISSA?


Takki H&M | Farkut Dr.denim | Pipo Gina Tricot | Laukku Michael Kors | Kengät ja huppari Adidas

Heissulvei kaikki ihanat! Maanantai koitti taas ja uusi viikko edessäpäin. Kaipaisin itselleni ainakin jotain kivaa ja erikoista tekemistä arjen perusasioidet lisäksi, vaikka tuleehan sitä yleensä viikonloppuna tehtyä kaikkia erilaisia juttuja, kuten nytkin viikonloppu vietettiin Kouvolassa. Mitä piristyksiä te keksitte arjen keskellä?

Bloggaamisen suhteen mulla alkaa ideat olla ainakin tällä hetkellä vähissä ja mietinkin, pitäisinkö tähän väliin jonkinsortin laiskotteluviikon. Olen pyrkinyt tekemään neljä postausta viikossa, mutta en kuitenkaan halua väkisin keksiä postausaiheita ja stressata blogin kirjoittamisesta. Tykkään edelleen tästä hommasta hirveästi, mutta välillä ideat käy vähiin, varsinkin jos arjessakaan ei tapahdu mitään merkittäviä juttuja. 

Ajattelinkin ehdottaa teille, että antaisitte ideoita, mitä haluaisitte nähdä nyt täälä blogissa! Toivepostauksia on aina kiva toteuttaa, jotne laittakaahan nyt kommenttikenttään kaikki hauskimmatkin postausideat tulemaan! ♥   Katsotaan miten laiskottelen nyt tulevana viikkona, mutta tulen kyllä postailemaan tänne jonain päivänä taas.

12 kommenttia:

  1. Ihana nahkatakki :) onkohan vielä h&m:ssä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ostanut tän vuosi sitten lontoosta mutta vähän aikaa sitten näin myös suomen henkkamaukalla! :)

      Poista
  2. Tee joku kaveripostaus! Saa käsityksen että sulla on paljon ystäviä ja vietät niiden kanssa paljon aikaa, mutta täällä blogissa ne pysyy muuten piilossa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah en ookkaan ajatellut et tuollaisen käsityksen saa! :D mutta joo olenkin melko kauan aikaa suunnitellut sitä kaveripostausta, olisikohan siis tosiaan aika toteuttaa se?! ;)

      Poista
  3. Joku meikkaus postaus tai video ois kiva! Tarkat vaiheet millä meikkaat ja miten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei kiva tietää! yritin kerran toteuttaa tätä, mutta en onnistunut siinä kuvausosiossa XD ehkä kokeilen tätä vielä uudestaan!

      Poista
  4. Ehdottomasti video tai vaikkapa jonkinnäköinen mielipidepostaus! :)♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos jenna ideoista <3 olen aina halunnut toteuttaa videoita meidän gopro-kameralla, mutta en osaa yhtään editoida/julkaista videoita, joten idea on tosiaan tyssännyt siihen :,D mielipidepostauksia voisin kyllä väsätä!

      Poista
  5. Tosi kiva ja rento asu! Ja ihana tuo pipo :-) Mielipidepostaukset on aina hyviä niinkuin Jenna jo tossa sano!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos Ninni! <3 toi pipo onkin ihan lemppari mulla nykyään ;D ja noita mielipidepostauksia voisin tosiaankin miettiä!

      Poista
  6. Postaus sinun sisustusvinkeistä olisi tosi kiva! :)

    VastaaPoista