2018/02/09

FRIDAY MOOD 

Viikon paras herkku? Lakridsilta ostetut lakupallot!

Uusi asia jonka koin tällä viikolla?  Seinäkiipeilin 10 metrin korkeudessa!!

Vapaapäivien suunnitelmat? Mun vapaapäiviin on kuulunut lähinnä Jyväskylässä ramppaaminen, mutta siellä olenkin käynyt vain pyörähtämässä tässä kolmen päivän sisällä ja tullut takaisin kotiin. Huomiselle kuitenkin olisi talvisia aktiviteettejä tiedossa, kuten perinteinen pulkkamäkiretki ja sen jälkeen heppailua!

Lemppari asu tältä viikolta? Nahkahousut, Anna Fieldin saappaat ja tää uusi valkoinen neule! Ja tietty uusi luotto asuste, toi kipparilakki!

Perjantain fiilis? Kiireinen viikko takana ja jotenkin ihana vaan istuskella kotona sohvalla, syödä pakastepitsaa lökärit jalassa ja jälkkäriksi pakkasessa odottaakin neljä purkkia Ben&Jerrysiä :D

Viikonloppu suunnitelmat? Vähän töitä, pulkkamäkeilyä, heppailua sekä kavereiden näkemistä! Kiva viikonloppu tiedossa siis!Viikon kohokohdat? Viime viikonlopun Helsingin reissut, seinäkiipeily, nää kuvaukset Talvipuutarhalla! Ystävien näkemiset, leffatreffit H:n kanssa, hierojalla käynti, microblanding vahvistuskerta, puhdas koti, vuoden ekat tulppaanit ja aurinkoiset pakkaspäivät!

Uni joka jäi mieleen? Siis viime viikonloppuna näin ihan kauheaa painajaista Helsingissä. Siinä korppi istuskeli mun peiton päällä ja nokki mua, sitten heräsin siihen etten meinannut saada henkeä ja huusin täysiä APUA :D Olen ehkä hiukan lintukammoinen..

Paras hankinta tällä viikolla? 3 purkkia Ben&Jerryä 10 eurolla, voiko olla parempaa tarjousta?

Mälsin juttu kuluneessa viikossa? Itsekseen kiukkuilut kotona, koska on väsynyt :D Myöskin laiskuus, kun ei ole meinannut saada mitään aikaiseksi..

Neule Gina Tricot | Farkut Bikbok | Hattu (gifted) TÄÄLTÄ | Kello&Laukku Michael Kors


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti