2018/02/13

3 HYVÄÄ ASIAA

Useassa blogissa on kiertänyt tää kolmen hyvän haaste ja mä aion kans nyt tarttua siihen! Tykkään kyllä suunnattomasti tehdä tällaisia haasteita ja joskus keksin tällaisia ihan omaksi iloksenikin, heh. Nyt oli kuitenkin kiva miettiä vähän niitä positiivisia asioita omasta elämästä. Ja mikäli te blogikollegat ette ole vielä tätä kyseistä haastetta tehneet omaan blogiinne, niin kirjoitelkaa ihmeessä postaus! Näitä on kiva käydä lukemassa muiltakin :) 


3 Hyvää asiaa päivässäni 

Ihmisten kanssa oleminen. Lähes jokaiselle päivälle on jonkun ihmisen näkemistä ja sosiaaliset tapaamiset on kyllä vaan hyväksi! 

Laskiaispullat. Ja uuden sarjan (How to get away with murder) + salkkareiden katsomista, best! 

Blogi-into. Olin sunnuntaina aivan superväsynyt ja mietin, että pidän kyllä varmasti seuraavana päivänä tietokoneen kiinni. Eilen kuitenkin oli pakko alkaa väsäilemään tätä postausta valmiiksi, kun blogi inspis iski!

Kolme hyvää asiaa minussa

Määrätietoisuus. Yleensä onnistun siinä, mihin annan itsestäni kaiken ja sitten kun olen varma mitä haluan, niin näen vaivaa että saavutan sen. 

En juurikaan mieti, mitä muut musta ajattelee. Oon just tällainen, en miksikään muutu. Jos haluan mennä korkkareissa tai tekoturkiksessa meidän pikkukylän kauppaan, niin en välitä vaikka minua katsottaisiin pitkään ja kauhistuneena :D 

Elän rennosti. Pyrin jättämään kaiken turhan stressaamisen ja pahat ajatukset taka-alalle ja keskityn elämän positiivisiin asioihin.


 3 Hyvää asiaa elämässäni 

Elämä on aika tasapainossa. Kulutan aikaani tärkeisiin asioihin, kuten matkusteluun, blogiin, ystävien näkemiseen ja omaan parisuhteeseen. Vaikka mieleni kaipaa välillä jotain uusia muutoksia, niin välillä täytyy myös pysähtyä ja olla kiitollinen kun asiat on hyvin.

Mulla on paras aviomies

Olen perusterve. Tämäkään ei ole kaikille itsestäänselvyys, joten siitäkin täytyy olla kiitollinen! 
 

Kolme hyvää asiaa tänä vuonna

Uusi työpaikka. Vaikka aloitin uudessa työpaikassa aivan uusissa kuvioissa, niin tämä työpaikka ei ole kyllä tuottanut minulle pettymystä. Rento fiilis, erilaiset työpäivät ja mahtavat tyypit! 

Elämä on aika avoinna. Ei ole mitään suunnitelmia tälle vuodelle, mutta mulla on sellainen fiilis, että tänä vuonna tapahtuu silti jotain uutta ja suurta, vaikken vielä tiedä oikein mitä. Eihän elämä saa olla liian suunniteltua, joskus on otettava vaan uusia yllätyksiä vastaan!

Varatut matkat Lontooseen ja Islantiin!! Odotan aika innolla noita reissuja!
 


Kolme hyvää asiaa blogissani

Blogi on rakkain harrastukseni. Tähän mulla menee eniten aikaa ja eniten tähän panostankin. Mutta en kuitenkaan koe tästä kovinkaan useasti kauheita paineita ja nykyään keskityn enimmäkseen tähän kirjoittamiseen ja kuvailuun.

Te lukijat ja teiltä saatu palaute. Kaikista mahtavinta on saada kommentteja ja olla vuorovaikutuksessa teidän kanssanne! Myöskin blogikolleegoita on ihana päästä näkemään ja tutustumaan! 

Saan kirjoittaa blogiini juuri sitä, mitä haluan. Blogissani viliseekin vaikka millaisia postauksia, mutta itse ainakin tykkään tuottaa monipuolista sisältöä! 


Saappaat Anna Field | Laukku Louis Vuitton | Nahkahousut Zeeprafashion | Takki Armani | Huivi Vila | Lakki (gifted) TÄÄLTÄ | Aurinkolasit Guess | Hanskat H&M 

Kuvat Melissa B.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti