2018/03/04

HAMPAIDEN VALKAISU KOTONA 

Kaupallinen yhteistyö Hammaslammas 

Olen haaveillut jo monen vuoden ajan, että pääsisin suoristamaan hampaani, mutta operaatio tulisi maksamaan monia tuhansia euroja. Olen kuitenkin oppinut jo hiukan elämään vinon hammasrivistöni kanssa, kun olen tässä parin vuoden aikana valkaissut hampaitani aina säännöllisesti ja niin hampaisiin on saanut vähän edes kirkkautta. En kuitenkaan ole halunnut mennä kalliiseen ja kivuliaisiin hampaiden valkaisuihin ja sen takia olenkin mieluusti tehnyt hampaiden valkaisun kotona. Ainoa poikkeus kun kävin viime kesänä tekemässä ennen häitä valkaisun kosmetologilla!

Nyt sainkin testattavaksi suomalaiselta Hammaslammas yritykseltä hampaiden valkaisusetin, jonka tekemiseen meni alle tunti ja mikä parasta, tuotteella luvataan heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen jo valkoisemmat hampaat. Valkaisusetin mukana tuli selkeät ohjeet, jonka avulla hampaidenvalkaisu onnistui helposti ja eikä se vihlonut tai kirvellyt ollenkaan!

'Tosiaan tähän valkaisuun kannattaa varata noin tunti aikaa. Ohjeet tulee lukea huolellisesti ja setin lisäksi tarvitset myös hammasharjan ja hammastahnan. Ennen käsittelyä hampaat harjataan ja sitten muotit muotoilaan omille hampaille sopiviksi. Sen jälkeen hampaat vielä puhdistetaan ja sitten muotteihin asetellaan valkaisugeeli. Led-valo annetaan sitten olla 20-35 minuuttia muottien edessä. Heti kun menin ottamaan muotit pois, niin huomasin kyllä selkeän eron (ja odotan innolla jo että saisin tehdä uudelleen käsittelyn, jotta saisin vieläkin valkoisemmat hampaat!) Yläpuolella näettekin ennen ja jälkeen kuvasta, että hampaat kirkastuivat heti ensimmäiselläkin käsittelykerralla ja samalla hampaisiin jäi mukavan puhdas tunne!

Hammaslampaan nettisivuilla on niin hampaiden valkaisusettejä , kuin hampaidenvalkaisukyniä. Tällä setillä pystyy tekemään 4-5 valkaisua (vuodessa valkaisun voi tehdä maksimissaan neljä kertaa) , eikä hintaakaan jää paljoa mitään yhdelle valkaisulle, kun koko setin hinta on 59,90 euroa. Nämä tuotteet ovat myös ainoat EU-hyväksytyt valkaisutuotteet.

Ja mikäli haluatte tietää lisää tästä tuotteesta, voitte kurkata Hammaslampaan kotisivuille tai sitten voitte heittää mullekin jotain lisäkysymyksiä, jos jokin jäi askarruttamaan! Olen kuitenkin aina vähän epäillyt tällaisia kotituotteita, koska aiemmat mitä olen koittanut, on ostettu apteekista ja tuotteet eivät ole toimineet toivotulla tavalla. Tämä tuote kuitenkin yllätti minut täysin ja tulen kyllä käyttämään tätä jatkossakin, eli suuret suositukset ainakin minulta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti