2018/03/21

PLATINABLONDI

Kaupallinen yhteistyö Biozell 

Vuoden verran olen kasvattanut hiuksiani ja unohtanut hopeashampoon sekä hiustenvärjäyksen lähes kokonaan. Nyt kuitenkin kevättä kohti olin kyllästynyt kasvaneeseen juurikasvuun, tylsään väriin ja välillä myös pidennyksien käyttöön. Hiukseni alkoivat pitkästä aikaa olemaan oikein terveet. Jotain uutta oli siis saatava ja tänä keväänä ajatellinkin sen olevan platinablondi long bob. Biozell lähettikin minulle juuri sopivaan saumaan hyvän blondi-setin, jossa sain vaalennusvoiteen sekä hopea shampoon, hoitoaineen ja sävytteen!


Hiusten värjääminen kotona on aina hiukan jännittävää. Itsellänikin on tapahtunut hiusten värjäilystä mm. hiusten katkeilua ja tietysti hius kärsii aina värjäämisestä (ja joskus hiuspurkista onkin tullut aivan eri värinen tukka kuin mitä piti :D). Nyt kuitenkin uskalsin testata tätä hellävaraista Rialin vaalennusvoidetta , kun hiukseni olivat saaneet kasvaa rauhassa jo vuoden verran. Rial on hajuusteeton ja käy käysittelemättömille hiuksille. Hius vaalentuu 2-3 sävyä ja tuote tekee hiuksista luonnollisen vaaleat ja sileät.

Ensin levitin vaalennusvoiteen tyveeni ja loput sitten latvaan. Annoin vaikuttaa n. 30 minuuttia!


Biozellin paketissa mukana tuli myös aivan uudet tuttavuudet itselleni, nimittäin Silver shampoo ja Silver Conditioner . Yllätyin miten hyvin tuossa shampoossa olikaan pigmenttiä! Itselläni hiukset ovat luonnostaan todella kultaisen sävyiset (kuten ylempänä olevassa kuvassa voi nähdä!), joten valkoisten hiusten saaminen tulee varmasti olemaan työlästä.

Vaaleiden hiusten ylläpitämiseen olenkin yleensä käyttänyt pääasiassa hopea shampoota. Shampoo kuitenkin yleensä hiukan kuivattaa hiusta. Silver Colormask onkin hyvä lisä hopeshampoon ja hoitoaineen lisäksi. Itse käytän tätä noin kerran viikossa, aina vaikka saunan yhteydessä niin hiukset saavat hyvin tehohoitoa ja kirkastaa samalla väriä!

Tältä nyt lopputulos näyttääkin yhden käsittelykerran jälkeen! Hiukset olivat suoraan vaalennusvoiteen huuhtelun jälkeen kellertävät, joten miksailinkin näin tuotteiden kanssa:

- Vaalennusvoiteen pesun jälkeen pesin hiukset hopea shampoolla + hopea hoitoaineella.

- Laitoin saunaan silver color maskin ja annoin siellä vaikuttaa hetken

- Huuhtelin color maskin pois, laitoin hopeashampoon uudelleen - menin saunaan hopea shampoon kanssa hetkeksi

- Huuhtelin shampoon pois ja pesin hiukset vielä hopea hoitoaineella!

Hiukset vaalentuivat jo hyvin ensimmäisellä käsittelykerralla, mutta tulen varmaan toistamaan tämän käsittelyn hiukan myöhemmin vielä uudelleen, jotta loppukin keltaisuus saadaan tyvestä irtoamaan! Nyt olenkin opetellut jo hiukan elämistä ilman pidennyksiä ja tämä platinablondi tuntuu kyllä aivan omalta väriltä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti