2018/03/02

MAALISKUUN EKA 

Takki Zara | Hanskat H&M | Huivi Zeeprafashion | Laukku Louis Vuitton | Kengät H&M | Aurinkolasit Guess

Ensimmäinen kevätkuukausi on nyt virallisesti startannut - onneksi pakkasetkin ovat vähän edes lauhtuneet, en oikein tykännyt hyppelehtiä näissäkään asukuvauksissa -15 asteen pakkasella.. Ehkä kun yhtenä päivänä päätin jättää sen toppatakin ja toppahousut sisälle, niin sen jälkeen tulinkin tähän flunssaan? Flunssa on siis edelleen ja pysyy näköjään - onneksi pystyn kuitenkin jo elämään normaalisti ettei koko aika mene sohvanpohjalla!


Nyt muuten kun Nouwin 30 päivän haaste loppui, päätin hellittää hiukan blogin kanssa ja kirjoitella tänne juuri silloin kun haluan. Nyt kuitenkin tällä viikolla tuntuu, etten ole ajatellut koko blogia tai edes käynyt täällä, vaikka Nouwin sivusto on tullut avattua jokaisena päivänä. Heti kun postaustahti puolittuu, niin tuntuu että enhän edes ole mikään bloggaaja, kirjoitan aivan liian harvoin! En olisi kyllä uskonut, että ajattelen tällä tavalla, mutta siltä nyt on kyllä tuntunut.. Onneksi viikonloppuna on muutamia blogijuttuja tiedossa, joten uusia postauksia on varmastikin tulossa! Bloggaaminen kuuluu vaan niin paljon mun elämään, että olisi todella outoa elää ilman tätä! Ja hei kertokaa te siellä, kaipaisitteko kuinka usein uusia postauksia? 

Nyt kuitenkin ennen kuin lataan taas bloggaaja-aivoni täyteen uutta inspiraatiota, aion hetken levähtää sohvalla ja ehkäpä vielä Netlfixin seurassa hahah! Hyvää viikonloppua jokaiselle siellä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti