2018/03/18

VIIKON UNIPÄIVÄKIRJA 

Bongasin Emmin blogista hauskan postausidean ja päätin toteuttaa tämän omankin blogin puolella! Olen aina ollut kiinnostunut kaikista uniin liittyvissä asioissa ja haluaisin myös tietää, miten saisin nukuttua mahdollisimman hyvin kaikki yöt ja jotta olisin päivisin mahdollisimman pirteä. Nukun kyllä sikeästi kuin tukki, unen saamisen kanssa ei ole ollut ikinä mitään ongelmia, mutta koen silti olevani aina väsynyt, ihan sama kuinka paljon nukunkaan päivän aikana. Yöllä kuitenkin olen melko aktiivinen, näen joka yö erilaisia unia, saatan käydä laittamassa yöllä H:n työpaidan päälleni tai muuten vaan pyöriä ja hyppiä sängyssä ja höpistä vielä omituisia juttuja..
Mutta joo, nyt katsoin aamuvuoroviikolla, miten paljon tulikaan nukuttua. Ehkä seitsemän tunnin yöunet on mulle liian vähäiset, koska tällä kyseisellä viikolla kaipasin ehkä turhankin useasti päikkäreitä..

Maanantai: 

Nukkumisaika: 23:00 - 06:00 + 15 min torkku (n. 7h 15 min)

Herätessä väsyttää ja heräsin kesken unien. Aamupäivällä piristyn hiukan, mutta neljän aikaan päivällä nukun parin tunnin päikkärit..

Uni: Olin lähdössä kesken työpäivän onnibussilla pois, mutta en ollut muistanut pakata. Aloitin pakkaamisen jo 10 minuuttia myöhässä kun bussi on jo lähtenyt. Torkkujen aikana nään unta, missä rämmin umpihangessa metsässä kainaloita myöten ja etsittiin suomenlapinkoiria, jotka oli äkäisiä. Sit mentiin yhdelle tallille ja kaverini hevonen oli muuttunut friisiläiseksi ja vaihdoin sille loimen päälle käytävällä ja kysyin pomolta kerkesikö se jumppaan vaikka lähdin kesken työpäivän sinne onnibussille.

Tiistai: 

Nukkumisaika: 22:52-05:30 (n. 6 h 30 min)

Herään ennen herätyskelloa ja katson paljonko kello on. Vartti ennen herätystä, joten en viitsi enää alkaa nukkumaan. Väsyttää ehkä vähän, mutta pää tuntuu vähän kipeältä. Päivällä väsyttää päänsäryn takia.

Ei mitään unia tänä yönä!

Keskiviikko: 

Nukkumisaika: 23:00-7:19 (ilman herätyskelloa, unta n. 8 h 20 min)

Herään aamulla pariin kertaan ennen seiskaa katsomaan kelloa. Jatkan unia aina välissä. Herätessä ei oikeastaan väsytä, mutta silmät ei meinaa aueta. Olen koko päivän ihan perus pirteä!

Uni: Olin H:n autotallissa ja hallin ovi tippui, kun en mennyt pitämään sitä kiinni. Sit H sanoo et pitäiskö hankkia uus auto. Lähden Helsinkiin ja nään siskoni ja äitini, äiti oli ostanut siskolle kauhean suuren kuviollisen laukun ja siskoni mies kysyi haluaisinko samanlaisen. Heittelin siinä samalla jollekin lapselle palloa ja se nouti sitä. Mulla ei ollut yöpaikkaa tuolloin Helsingissä ja älyän sen vasta silloin kun olin siellä perillä.
Torstai: 

Nukkumisaika: 22:35-06:00 + 15 min torkku (n. 7 h 30 min)

Nukuin todella sikeästi ja herätessä väsyttää todella paljon. Päivällä on laiska olo, enkä kotona ollessa meinaa jaksaa tehdä mitään.

Uni: Meidän lapsuudenkoti oli laitettu Toriin myyntiin, niin että kaikki ulkorakennukset oli erikseen myynnissä. Talon hinta oli 125 000 euroa.
 
Perjantai:

Nukkumisaika: 22:00-7:54 (ilman herätyskelloa, unta n. 9h)

Herään taas kesken unen. Aamulla on laiska olo, tai oikeastaan koko päivän ajan. Olisin nukkunut myös päikkärit mutta pidin itseäni väkisin hereillä :D

Uni: Olin Dubaissa vesipuistossa. Vesipuistossa oleminen maksoi 1045 euroa päivässä. Sitten myös halusin Alpakan, joka maksoi 1500 euroa.

Lauantai: 

Nukkumisaika: 22:42-06:00 + 15 min torkku (n. 7h)

Herätessä ei kauheasti väsytä. Päivällä taas väsyttää paljon ja nukun vajaa tunnin päikkärit.

Näin jotain sekavia unia, mutta niistä en paljoa muista mitään.
Sunnuntai:

Nukkumisaika: 23:48-06:00 + 15 min torkku (n. 7h)

Pieni väsymys ja päivällä nukun taas 2-3 tunnin päikkärit ja sitten ilta kahdeksalta herään taas uudelleen ja olen pirteämpi :D

Ei unia.

Maanantai: 

Nukkumisaika: 22:40-08:20 (n. 9 h 40 min)

Herään kesken unen ja ilman herätyskelloa. Koko päivän on melko normaali olo, välillä pirteämpi ja välillä väsyneempi fiilis!

Uni: Olin menossa toisen bloggaajan kanssa kuvailemaan. Sitten olinkin Nykissä jossain tehtaalla, jossa meidät yritettiin tappaa. Menin kaappiin piiloon, mutta mut löydettiin sieltä. Aloin hakkaamaan sitä ukkoa ja sitten siitä viereisestä hallista tuli autonasentajia, jotka lupasi auttaa ja vetivät kirveellä sen ukon jalan poikki. Me lähettiin sieltä sitten ulos sellaisen pesuhuoneen kautta (joka ilmeisesti oli tyyliin joku Valion tehdas) ja sanoin että olin täällä pesupuolella töissä. Sitten mentiin taksiin ja lähdettiin ajamaan hotellille. Ihasteltiin Nykin valoja ohi mennessä ja meillä oli kyydissä myös pesukarhu nimeltä Rolle, joka oli tämän meidän taistelun jäljiltä aivan veressä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti