2018/07/27

HÄÄPÄIVÄ HAIKON KARTANOSSA 

Heinäkuun ekana päivänä vietettiin meidän ensimmäistä hääpäivää - edelleen jotenkin järjetöntä että meidän häistä on jo vuosi! Olin tulossa juuri pari päivää aikaisemmin Islannista, joten pyysin H:ta hakemaan mut lentokentältä ja viemään johonkin kivaan paikkaan. Oli kiva saada yllätys, että menemme yöpymään Haikon Kartanoon, jossa en ollutkaan aikaisemmin käynyt muutakuin kuvailemassa ulkopuolella!
 Päästiin perille vasta yhdeksän aikaan illalla, kun lentoni hiukan myöhästyi ja metsästimme ensin Helsingin päästä ruokapaikkaa. Kun päästiin hotellille, käytiin kävelemässä ihanan kartanon pihapiirissä ja sitten lähdettiin vielä ilta-ajelulle vanhan Porvoon alueelle ja napattiin evääksi autokaistalta pirteltöt. Aamulla päästiinkin herkuttelemaan superhyvää hotelliaamiaista ja käymään vielä kylpylän puolella!

 Vaikka meillä oli hiukan tällainen pikavisiitti tuonne, niin voi että tykkään kyllä hurjasti tuosta paikasta! Ihana oli muutenkin ottaa rennosti ennen kotiinmenoa, siellä kun odotti vaan muuttolaatikot ja asioita järjesteltävänä. Jatkoimme kylläkin tuolta reissulta vielä mökille hengailemaan ja varattiinkin koko päiväksi suppilaudat, joilla suppailtiin ilta-auringossa, eli aika onnistunut hääpäivä/viikonloppu!
Onko teistä joku käynyt kyseisessä paikassa yöpymässä tai ihastelemassa vain kartanonmiljöötä?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti