2018/07/09

HELOU HEINÄKUU 

Takki Bikbok | Farkut Gina tricot | Kengät Nike | Toppi Carlings 

Kesä on kyllä aika haipakkaa aikaa - ainakin itselläni! En ole kerennyt kauheasti nauttia kesästä velvollisuuksien takia ja välillä ihmettelen kun ulkona onkin aurinkoista ja paahtava helle. Ainiin, nyt on tosiaan kesä ja taas mä oon menossa taas tukka putkella johonkin muualle kuin rannalle ottamaan aurinkoa. Nyt kuitenkin toivon vähän jo tälle heinäkuulle, että myös niitä aikatauluttomia päiviä löytyisi ja tehtävälistan voisi heittää johonkin peränurkkaan odottamaan.

Nyt kuitenkin kesä on tuntunut menevän ainakin omalta osaltani hyvin nopeaa vauhtia, onhan tähän mahtunut jo mm. uuteen kotiin muuttamista, Islannin reissu, mökin kunnostamista, suppailua kesäiltana, kalajoella vierailua, bloggaajien mökkiviikonloppu, Haikon kartanossa yöpymistä ja yhdet häät! Tulen kyllä kirjoittelemaan näistä jutuista lisää tänne blogin puolelle, mutta nyt olen jotenkin blogin osalta osannut heittää aivot narikkaan (vaikka kamera on kyllä kulkenut matkassa siitä huolimatta!). Älysin eilen etten ole varmaan kuukauteen edes käynyt ottamassa minkäänlaisia asukuvia!

Onneksi kuitenkin kesää on vielä jäljellä ja muuttojutut alkaa olla taptultenua. Muutamia pikkujuttuja on vielä laitettavana tässä uudessa kodissa, mutta en jaksa kiirehtiä niiden kanssa. Olen joutunut viime päivinä hoitamaan muutamia "virallisia" juttuja ja miettimään omia työkuvioita, toivon vaan niin kovasti että niihin tulisi pian hiukan selkeyttä, inhoan sellaista epätietoisuudessa elämistä.. Yritän kuitenkin nauttia kesästä kun sitä vielä on, eiköhän tämä kiire ja stressi ala nyt hellittämään kun kotikin on taas järjestyksessä! Nyt toivotan teille kuitenkin oikein kivaa viikonalkua, tulen kirjoittelemaan Islannin reissusta sitten seuraavassa postauksessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti