2018/07/05

KÄMPPÄ MYYTY!

Moikka tännekin pitkästä aikaa! Läppärini on pysynyt tämän viikon visusti kiinni kiireiden vuoksi - nyt kirjoittelenkin tätä postausta meidän uudesta asunnosta! Kyllä, me myytiin meidän kämppä! Tänään hiukan haikealla mielellä käytiin palauttamassa vanhan asunnon avaimet, mutta samalla taas voi ajatella että ehkä saamme tosiaan joskus sen unelmien omakotitalon, sitten kun vaan sen aika koittaa.

Islannin reissun jälkeen saikin pakata kaikki kamat laatikoihin ja muuttaa uuteen osoitteeseen. Tämä muutto tuli meille melko nopealla aikataululla, joten otimme ensimmäisen vuokra-asunnon jota käytiin katsomassa. Rivitaloasuminen muuttuikin nyt kerrostaloasumiseksi ja koitan kovasti totutella tähän ei niin mieluisan sävyiseen laminaattilattiaan ja keittiön kaappeihin. Omassa asunnossa kyllä plussaa oli ehdottomasti se kun remonttia sai tehdä juuri niin paljon kuin mieli teki ja sai tehdä siitä juuri oman näköisen kodin. Onneksemme kuitenkin löydettiin samankokoinen kolmio, kuin mitä meidän oma asunto oli, eli en joudu luopumaan vaatehuoneesta, heh. Ja tässä on myös lasitettu parveke järvelle päin, eli maisemat ei nyt surkeimmasta päästä ainakaan ole!

Outoa kuitenkin asua jälleen vuokralla, oma asunto on siitä kyllä paljon parempi, kun sitä saa maksaa itselleen. Vuokralle muuttaessa joutuu myös miettimään järjestelyjuttuja uusiksi, pyykinpesukoneemme meni myös vaihtoon kun se oli turhan suuri uuteen kylppäriin. Ehkä tähän alkaa kuitenkin asettumaan kodiksi ja voi alkaa jo vähän haaveilemaan omakotitalon hankkimisesta, kun ei ole entistä asuntoa roikkumassa. Kaikki tavarat alkaa olla täällä pikkuhiljaa paikallaan, vaatehuone vaatii vaan pientä fiksailua. Kiinnostaisiko teitä jonkinlainen asuntopostaus tästä uudesta asunnosta?

Saa nähdä kerkeänkö avaamaan läppäriä loppuviikosta, suunnitelmissa olisi töissä käymistä, kavereiden näkemistä, tämän asunnon laittamista ja sitten myös yhdissä häissä käymistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti