2018/07/25

MILTÄ NÄYTTÄÄ MEIDÄN VUOKRA-ASUNNOSSA?

Hei sinne ruudun taakse! Taisin pitää pienen blogiloman ja suurin syy sen pitämiseen on kyllä nämä kelit. Jotenkin läppärin aukaiseminen näillä helteisillä keleillä on ollut yllättävän hankalaa ja olen yrittänytkin ottaa ilon irti tästä kesästä ja samalla olen vähentänyt myös muutenkin somen käyttöä. En ole varmaan koko 7 vuoden blogiurani aikana pitänyt edes näin pitkää taukoa, mutta tällaisen voisin kyllä toteuttaa hyvin vaikka joka kesä! Vaikka blogi onkin tärkeä harrastus, on välillä hyvä pitää taukoa aivan kaikesta ja keskittyä vaan siihen elämään. Kamera on kuitenkin kulkenut tiiviisti mukanani, joten kuvia on onneksi tullut otettua muistoksi.

Kerroinkin että saimme myytyä asuntomme ja muutimme nyt heinäkuussa vuokra-asuntoon. Kolme vuotta sitten kun lähdimme viimeksi vuokra-asunnosta takaisin omaan asuntoomme, taisin mainita ääneen, että en enää koskaan muuta vuokralle. Nyt kuitenkin on joutunut tottua ajatukseen, että asuu jonkun toisen omistamassa asunnossa, jossa ei saa tehdä totaallisia sisustusräjäytyksiä, vaan on opeteltava sietämään niitä väärän värisiä laattoja ja kaapinovia hahah.

 Onneksi vuokrakämpästämme kuitenkin löytyy paljon hyviä puolia. Asunto on samankokoinen kolmio kuin edellinen asuntomme ja täällä on kyllä runsaasti kaappitilaa. Vaikkei makkareissa ole kaappitilaa, niin eteinen on pelkästään liukuovikaappeja täynnä, jonne mahtuu kaikki mahdolliset matkalaukut, takit, työvaatteet jne.

Ainoa miinus ja puute asunnossa on, ettei meillä ole saunaa. Näillä lämpöisillä keleillä sitä ei kyllä ole paljoa kaivannutkaan (täällä on nimittäin melko lämmin!) mutta onneksi saunomassa voi käydä meidän pikkumökeilläkin.

Olohuone on ainakin isompi kuin edeltävässä kämpässä ja plussaa on ehdottomasti avokeittiö! Olen aina haaveillut sellaisesta ja nyt meillä tulee myös ruokapöytä paremmin käyttöön, kun telkkaria voi katsoa jopa keittiöstä (aikaisemmin söimme lähes aina sohvalla...). Olohuoneesta pääsee myös lasitetulle parvekkeelle, josta on järvinäköala. Uimaranta on ihan asuntomme vieressä ja on aika luksusta kun voi mennä uimaan oikeastaan milloin tahansa! Mun ehkä ehdottomin lempparipaikka täällä on just toi parveke, on niin kiva löhöillä noissa riipputuoleissa ja katsoa järvelle päin.. 

 Muutamia hankintoja pitäisi vielä kotiin tehdä ja järjestellä pikkujuttuja, mutta muuten kaikki alkaa olla paikoillaan. Vaatehuoneesta tulenkin kirjoittelemaan vasta sitten postausta, kunhan se saadaan täysin valmiiksi! Omakotitalon hankinnasta ei tosiaan ole vielä tietoakaan, mutta nyt olen ollut ihan tyytyväinen tähän asuntoon niin sijainnin kun neliöiden puolesta.

Nyt kuitenkin laitan jälleen läppärin kiinni ja pölyttymään nurkkaan - tällä kelillä kun ei millään viitsisi istua sisällä! Mä olen ollut innoissani tästä kesästä, koska on kiva kun ei tarvitse koko ajan palella :D Joskus tietty kaipaisi viileämpääkin ilmaa ja helle aiheuttaa ainakin itselleni hiukan voimattoman tunteen (eikä oikein jaksais tehdä mitään!) mutta ehkä nyt on vaan hyvä aika ottaa aina rennosti kun on mahdollista. Tulen kirjoittelemaan sitten tarkempia kuulumisia seuraavassa postauksessa, kivaa keskiviikkoa sulle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti