2018/08/31

MUSTAVALKOINEN KATTAUS 


Kesällä unohdin totaallisesti kaikki kattausasiat ja vaikka alkukesästä haaveilinkin että kuvailen ainakin yhden grillikattauksen, niin upsista keikkaa, sehän unohtui. Syynä nyt ehkä onkin tämä muutto, rivitalossa kun tuli grillailtua monta kertaa viikossa, mutta kerrostalon lasitetulla parvekkeella se on melko ehdoton nou nou. Veimmekin kaikki grillausvehkeet mökille, mutta sielläkin tuli grillattua jopa kerran kaiken kesän härdellin keskellä!

Nyt kuitenkin sain pientä inspiraatiota, kun pari ystävääni pyysi mua tekemään vohveleita. Tykkään niin kestitä ihmisiä ja järjestää juhlia (huom, vain suunniteltuja juhlia, jos meille tulee äkillisesti vieraita, niin he saavat korkeintaan kahvia, en ole yleensä varustautunut vieraiden tuloon ja yleisesti ottaen kaikki keksi- ja herkkuvarastot on jo syöty..) Mutta oli niin kivaa päästä juoruilemaan ja samalla herkuttelemaan vohveleilla!

Olen aina jollain tapaa tykännyt mustavalkoisesta sisustuksessa, mutta olen pitänyt mustaa aina melko synkkänä ja kovana värinä. Tykkään kuitenkin tästä kattauksesta ja olen alkanut jo vähän lämmetä mustille asioille sisustuksessa, mutta hyvin pienissä määrin. Jotenkin myös tuntuu, ettei musta sovi nykyiseen asuntoomme mitenkään, onhan täällä edelleen beiget tapetit ja oranssihtavan puunsävyiset lattiat.. No mutta, suuria sisustusmuutoksia ei olekaan nyt suunnitteilla, mutta ehkä laitan jotain mustia lyhtyjä etuovelle tai parvekkeelle pimeän tullen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti