2018/08/23

KESÄHÄÄT X 2 

Ennen omia häitä tuli aina oltua hiukan pettynyt, kun yhtenäkään keväänä ei kolahtanut sitä hääkutsua postilaatikkoon ja viimeisimmät häät missä oltiin H:n kanssa oltu yhdessä, oli varmaan yli kuusi vuotta sitten. Sitä jotenkin aina odotti niin innoissaan, että pääsisi viettämään toistenkin rakkausjuhlaa ja samalla tietysti pääsisi kertaamaan hiukan, mitä kaikkea häissä oikein tehtiinkään.

No mutta, me pidettiin meidän häät ilman mitään mallia ja saatiin juuri sellainen päivä kun toivottiinkin ja kaikista parasta oli vaan olla siinä omassa rakkauskuplassaan koko sen häähumun ajan. Kaksi vuotta hääsuunnittelua ja sitten omat häät pidettynä, voin sanoa, että en ole pahemmin enää kokenut minkäänlaista hääkuumetta vaan olenkin ihan iloinen, että tuo meidän hattaranvaaleanpunainen ällösöpötyspäivämme oli juurikin viime kesänä ja kaikki kahden vuoden suunnittelu oli todellakin sen yhden päivän arvoista.


Tänä kesänä kuitenki iski pienoinen "rakkauden kesä 2018" kun meille on nyt tupsahtanut peräti kolme hääkutsua tälle vuodelle! Nyt vihdoin ja viimein pääsen rouvashenkilönä vaan nauttimaan toisten hääjuhlista, ainoa vaan etten voi enää osallistua kimpunheittoon hahah. Kahdet noista häistä osuikin nyt kesälle, eikä parempaa säätä olisi voinut toivoakaan noille päiville!

Ensimmäiset juhlat tosiaan vietettiin jo heinäkuun alussa, kun lapsuuden ystäväni meni naimisiin. Pienoinen mekkokriisi kiusasi takaraivossani koko alkukesästä lähtien ja yrtinkin selailla nettikauppoja läpi mistä löytäisin täydellisen juhlamekon, mutta kaikista suosikeistani oli tietysti aina koot loppu. Noh, onneksi kaapista löytyi kuitenkin tämä vaaleanpunainen maksimekko joka pelasti tilanteen!
 

Toiset häät olivatkin reilu viikko sitten Jyväskylässä ja tännekin valikoitui päälle vaaleanpunainen mekko (jonka otin lainamekoksi päivää ennen häitä, yllättävää että pieni mekkokriisi iski jälleen :D) ja sattumalta mekko sopikin melko hyvin häiden ihaniin vaaleanpunaisiin koristeihin! Tunsin itseni hiukan käveleväksi hattaraksi, kun juuri pari päivää aikaisemmin värjäsin hiuksenikin vaaleanpunaiseksi..

Nyt tosiaan tämän kesän häät on juhlittu ja vielä yksi pienimuotoinen hääjuhla odottaa myöhemmin syksyllä! Onko sulla ollut hääjuhlia tälle kesälle? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti