2019/01/24

ENSIMMÄINEN KOKEMUS AIRBNB ASUNNOSTA 

Suurin osa tässä meidän matkalla olevista yöpymisistä olen varannut hotels.comin kautta, eli yövymme pääasiassa hotelleissa/motelleissa. Airbnb asunnosta minulla ei ollut juurikaan kokemusta, mutta halusin kuitenkin kokeilla sitäkin, yleensä se voi olla halvempi vaihtoehto kuin hotellissa yöpyminen. Havajille mentäessä löytyikin sopivan näköinen asunto, jossa yövyttiin yhteensä kahdeksan yötä.


Airbnb sovelluksen kautta olisi ollut tarjolla oikeastaan minkälaisia asuntoja tahansa, mutta päädyimme tähän kyseiseen pikku kämppään kuvien perusteella ja sijainnin sanottiin olevan hyvä. Ennen majoittumista saimme tarkat ohjeet miten tehdä check-in kyseiseen paikkaan. Asunto sijaitsi samassa rakennuksessa, kuin hotelli, mutta avain piti hakea omasta pin-koodillisesta laatikosta. Pääsimme hyvin sisälle ja huone oli juuri sellainen, kuin kuvissa. Myöskin sijainti oli lähellä Waikikin rantaa ja esimerkiksi Ala Moana Centerin ostoskeskus oli myös kävelymatkan päässä. Näköalat oli myös hyvät 38:sta kerroksesta ja rakennuksesta löytyi ulko uima-allas, kuntosali ja pesula. 

Pien yksiö oli meille juuri passelin kokoinen asunto reilu viikoksi, meillä oli myös jääkaappi ja mahdollisuus tehdä itse ruokaa, joten aamupalaa ei tarvinnut lähteä etsimään kauempaa. Kämppä oli muutenkin ihan kuin oma asunto. Hotelliin verrattuna eroa oli sen verran, että siivooja ei käy vierailun aikana ollenkaan asunnossa, vaan loppusiivous tehdään vasta check-outin jälkeen.

Mulle jäi hyvä kokemus tästä airbnb kämpässä asumisesta, ainoa miinus on, että naapurihuoneesta kuului hyvin kaikki äänet läpi, mutta Havajilla ei taida muutenkaan olla kauheasti mitään eristyksiä seinien sisällä. Uskallan kuitenkin jatkossakin varata yöpymisiä sovelluksen kautta, mutta olen lukenut myös muutamia huonoja kokemuksia Airbnb kämpistä, niin olen vähän skeptinen aina kaikkien yöpaikkojen suhteen ennen kuin varaan ne. Valitsen aina supermajoittajan ja katson, että arvosteluissa on monta hyvää palautetta kohteesta ja mahdollisimman paljon kuvia, niinkuin tässäkin kohteessa!

1 kommentti:

  1. Noissa Air BNB välillä niin kamalia kokemuksia, meillä kerran sveitsissä kävi niin että asunnon omistaja ilmeisesti normaalisti iste asui asunnossa mutta oli jättänyt semmoset yksityiset lelut kuitenkin yöpöydälle-ehkä vain unohtanut.

    VastaaPoista