2019/08/07

BEDROOM & MY CLOSET

Olen kyllä ollut todella laiska asunnon esittelijä - johan tässä kämpässä ollaan asuttu kaksi kuukautta enkä ole näyttänyt tänne muutakuin joitakin kuvia meidän asunnosta.. Jotenkin nämä sisustusaiheiset postaukset ovat hiukan unohtuneet kun kesän aikana muutenkin on tullut oltua kotona aika vähän aikaa. Mutta nyt pommitan vihdoin ja viimein kuvia makkarista ja mun pikku vaatehuoneesta. Alunperin mulla oli tarkoitus tehdä toisesta makkarista se the-vaatekaappi, mutta sitten päätinkin pitää sen mieluummin työhuoneena/vierashuoneena ja opetella elämään minimaalisen pienen vaatehuoneen kanssa. 

Tässä makkarissa on kyllä parasta ilta-aurinko, joka paistaa kivasti ikkunasta aina kesäiltaisin. Ja sit myös vaatehuoneen lisäksi tässä on vaatekaapit, jonne on tällä hetkellä kätketty telkkari! Niin kiva kun voi katsoa telkkaria vaan sängynpohjalta.

Meillä tosiaan sisustus meni vähän uusiksi, heitin lähes kaikki kimaltelevat asiat pois ja sängynpääty lähti myös uuteen kotiin. Olen kuitenkin tykännyt kun sisustus on vähän "rouheampi" ja se tuo heti kotiin vähän rennompaa fiilistä. Ja tosiaan vaatehuoneeni kutistui varmaan kymmenellä neliöllä, mutta pikkukomeroon mahtuu silti kaikki vaatteet tosi hyvin! Suurin osa korkkareista kyllä odottaa pussukassa kirppikselle pääsyä, mutta ihana kun vaatekaapissa ei ole liikaa tavaraa vain hyllynkoristeena.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti