2019/08/14

IHANA LISSABON

Hellurei täältä sateisten päivien keskeltä! En ymmärrä edelleenkään mihin kaikki aika menee ja nyt kun kesä on ollut aika vilkas, niin odotan vähän jo syksyä milloin voi köllötellä kotona hyvällä omatunnolla. Ei siinä, tänä kesänä on tullut kyllä elettyä oikein kunnolla, vaikka kesäkelit ei nyt aina olleet mitkään mahtavat.

Viime päivinä pieni matkakuume on nostanut päätään, enkä ole vieläkään varannut mitään seuraavaa matkaa valmiiksi. Aikalailla kaksi kuukautta sitten tuli oltua viimeksi ulkomailla. Kesäkuussa reissattiin Portugaliin, mistä ajattelin nyt vilauttaa lisää kuvia tänne blogin puolelle. Portugalista ei ollut minkäänlaista odotuksia, mutta vitsit, tykästyin kyllä suuresti, etenkin tähän Lissaboniin! Meillähän oli hyvin pikainen reissu tuonne, oltiin vain neljä yötä koko maassa ja oltiin kolmessa kaupungissa, joten lähtisin kyllä mielelläni uudestaan pidemmäksikin aikaa.

Käytiin pikaisella päivävisiitillä Lissabonissa kun meillä oli Sintrassa yöpymispaikka ja siitä jatkoimme Portoon. Lissabon yllätti kyllä aivan täysin, se oli niin kaunis kaupunki! Aivan ihania värikkäitä taloja joita oisin voinut kuvailla loputtomiin, söpöt vanhat raitiovaunut, ehkä maailman parasta metroaseman roiskeläppäpitsaa ja ihan mahtavat maisemat vanhassa kaupungissa. Meidän Lissabon päivä oikeastaan sisälti lähinnä kiertelyä pitkin kaupunkia ja kuvailua.

Käytiin myös syömässä Mammo Alfama hotellilla, johon myös ulkopuoliset pääsivät oleskelemaan ulkoterassille, mistä aukesi ihan mielettömän ihana merinäköala. Enkä yhtään moiti paikan lohiburgeriakaan! Jos joskus matkustan Lissaboniin uudestaan, niin voisin hyvin yöpyä kyseisessä hotellissa.

Hitsit kun tulikin ikävä tuollaisia lämpöisiä kesäpäiviä, voisin tulla postailemaan tänne myöhemmin myös toisesta Portugalin lempparista, eli pikkukaupunki Sintrasta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti