2013/02/10

Nytt hår

Hellou! Mun uusia karvakamuni saapui perjantaina postista ja otinkin sen jo käyttöön! kuten huomaatte niin mun omat hiuskethan ei siihen vielä ihan täysin käy, täytyy saada oranssisuus pois ja sit omaankin tukkaan vaaleeta raitaan niin eiköhän se siitä :) tykkään kuitenkin pidennysten väristä tosi paljon <3 
Viikonloppu on taas menny koulun ja töitten parissa.. mää niin toivoisin joskus omistavani kunnon vapaaviikonlopun millon ei tarvis tehdä mitään "arkisia asioita". Sen takia nyt ajattelinkin kun näyttöviikko alkaa lähestyä et sen jälkeen lähtis Tallinnan puolelle viikonlopuks! Ja nyt yritän säästellä sit rahaa yhteen asiaa mitä olinkin laittanut tonne mun shoppailu listaan :)

13 kommenttia:

 1. ihan täydellisen väriset noi hiukset! :)

  VastaaPoista
 2. Oikee valinta toi väri! Sopii sulle tosi hyvin :) Ja oot kauniina kuten aina =)

  VastaaPoista
 3. Uuu ! Laita lisää kuvia pian :)) !!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeap, laitan varmaan ainakin sit lauantaina viimeistään kuvia ku tän pehkon pitäis olla valmis ;)

   Poista
 4. hitsi et on hyvänväriset! näyttää rapunzelin sivuilla paljon kamalemmalle mutta haluun kans tollaset! :) kiitti oon saanu sulta paljon uusia vinkkejä tyyliin ja rohkeutta pukeutua ja näyttää just siltä miltä ite tykkään =) onko klipsipidennykset iso homma laittaa päähän ja onnistuuko siinä yksin, nii jä pysyykö ne kuin hyvin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos paljon! ei sitä kannata miettiä mitä muut ajattelee susta, vaan olla just sellanen ulkonäöltäsikin kuin ite haluat :) Mustakin kuulema mummon kylät juoruilee et ku mulla on tatuointeja ja pitkät kynnet ja kaikkee mut siiinähä juoruaa :D:D: haha

   Mut klipsipidennykset on ihan helppo laittaa, jaan aina omat hiukset klipsillä et pidennykset on helpompi laittaa kiinni :) Nää pysyy tosi hyvin, tietty ei saa laittaa liian korkeelle päähä ettei näy omien hiusten alta !

   Poista
 5. Tummempi hius parempi !

  VastaaPoista
 6. pidennykset on hyvänväriset, mut sun tukka aika oranssi niinku itekki totesit 8)

  VastaaPoista