2013/02/18

New Shoes

Tässä murun ostamat kivat kengät jotka olikin mulla käytössä tänään koulussa :-) Kengät löytyi spiritstoresta ja oli kans mustan värisiä. Näitten kans vielä kun sais sen Michael Korsin hamilton laukun..

11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. jep vihdoinkin löysin sellaset kivan ruskeet kengät, yleensä mun kaikki kengät meinaa olla mustia :)

   Poista
  2. jep, yleensä jos miettii että mustat vai ruskeat niin mustat voittaa! :D

   Poista
 2. oon halunnu tommosii mustia jo pitkäää :c! mut on ne kyl ihanat :3

  VastaaPoista
 3. meneeks sulla noi rapunzelin pidennykset takkuun helposti? itellä on nää vaaleimmat ja ei pysy millään takuttomina vaikka kuinka laittais niitä niille tarkotettui aineita :/ vai käytäks jotain muita tuotteit noihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo tottakai varsinkin vaaleat pidennykset takkuuntuu helpommin kuin tummat. Nyt kun tilasin ihan tälläset normaalit pidennykset niin huomasin et takkuuntuu nopeemmin kuin ne mitkä mulla ennen oli eli eurooppalaiset hiustenpidennykset. En käytä rapunzelin tuotteita vaan pesuun käytän sexyhairin sellasta pidennyksille tarkoitettua hoitoainetta, pesen tigin shampoolla ja muotoilutuotteina käytän goldwellin ihan sellasta raidoitetuille hiuksille olevaa hoitosuihketta jossa on kans lämpösuoja. Käytätkö lämpösuojaa aina raudan alla koska se vaikuttaa tosi paljon jos hiuksessa ei oo sitä lämpösuojaa niin se takkuuntuu sit enemmän kun menee huonompaan kuntoon :)?

   Poista
 4. juu oon käyttäny mut pitää varmaan sit kans kokeilla joitai muita tuotteita :)

  VastaaPoista
 5. musta sulle sopi paremmin ne tummat hiukset ku vaaleet, vaikka vaaleanruskea sopis parhaiten, sellanen välimaasto noista molemmista :)

  ja en ymmärrä miksi kenkiä pitää olla koristeena? huomaa ettei sun kengät ole juurikaan kuluneet.. turhamaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh mulla on aika paljon kenkiä niin enhän mää niitä jokapäiväisesti sit käytä :-D

   Poista