2013/12/20

Dubain Ostokset

Sitten vielä ostopostaus Dubaista! Kauheesti en mitään ylimääräisyyksiä ostanutkaan ja jätinkin kauppaan kaikki "ihan kivat" jutut ja ostin vaan sellasia mistä oikeasti tykkäsin :) Tässä kans joitakin ostoksia mitä tein suomen päässä. Victoria secretsillä shoppailinkin sit kaikista eniten.. Tosiaan mistään perusvaatekaupoista en löytänyt mitään kun kaikki oli niin harmaita ja tylsän värisiä ja talvisia vaatteita ettei tuolla tehnyt yhtään mieli shoppailla sellasia! Muutenkin shoppailen suomessakin syksyllä aina varmaan vähiten kun en meinaa löytää mitään kivan värisiä ja näkösiä vaatteita..3 kommenttia:

 1. Eikös dubaissa oo ihan törkeen kallista? :o Muistan ainakin kun lennolla Intiaan oli välilasku dubain kautta, niin lentokentällä mäkki ateriaki (juusto ateria + kasvishampurilainen) maksoi vähän päälle 30 euroa ... : D Kyllä siinä naama vähän jääty kun myyjä ilmoitti hinnan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dubaissa on oikeestaan aikalailla yhtä kallista ku suomessa :D Jotkut asiat oli halvempia niinkun taksit ja bensa. Ruoka oli aikalailla saman hintaista, olihan sit noissa hienommissa ravintoloissa kalliimpaa.

   Poista
 2. Oliko Gantin neuleet minkä hintaisia Dubaissa? :)

  VastaaPoista