2013/12/12

The first day of Dubai

Vihdoinkin sain uuden tietokoneen niin pääsen postailemaan tänne kunnolla meidän Dubain reissusta! Lähettiin siis sillon tiistaina 26.11 Dubaihin Helsingin lentokentältä, lento lähti 12:20 ja lähdettiin jo aamusta ajelemaan Kouvolasta Helsinkiin päin. Käytiin syömässä starbucksissa suklaakakku ja Caramel macchiato ja sitten lähettiin tekeekin lähtöselvityksiä.

 
Palloiltiin sitten lentokentällä jonkun tunnin verran ja kerettiin kierrellä taxfreessä ja napata sieltä ensimmäiset ostokset mukaan. Mummullekkin ostettiin tuliaiseksi chanel vitosta ja mulle muutama uusi meikki juttu!
 
Päästiin sitten lentokoneeseen ja lento tuntuikin tosi pitkältä.. Meillä oli käytäväpaikat niin ei oikein pystynyt nukkumaan ja sitten jonkun lapsi vielä huusi lähestulkoon koko lennon.. Kuuden tunnin lento tuntui siis todella pitkältä ja mulle iski vielä todellinen tylsyys ja nälkä siinä!
Dubaissa oltiin paikallista aikaa noin yhdeksän maissa. Tuloselvitys kesti aivan ääääärettömän kauan ja jonoa olikin ihan älyttömästi.. paikka tulvi vain aasialaisia ja intialaisia. Otettiin sitten matkatavarat ja mentiin linkki kuljetuksilla hotelleille. Mulla oli jo ääretön nälkä ja väsymys päällä niin kiukuttelin jo ennen hotellille pääsyä :D Kello olikin sit melkeen 12 yöllä kun saatiin hotellihuone. Oltiin siis Golden sands 3 hotellissa joka oli ihan ok! Lähdettiin sit vielä siinä yöllä etsiskelemään jotakin  ravintolaa mistä saisi ruokaa mutta kaikki paikat oli ainakin siinä ihan vieressä kiinni niin käytiin sellaisessa likaisessa ruokakaupassa nappaamassa keksiä ja sipsiä ja mentiinkin sit nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti