2013/12/13

Fourth day in Dubai: Burj Khalifa/Mall of Emirates

Perjantaina taas aamupalan jälkeen yritettiin saada väriä pintaan uima-altaan luona ja sitten taas lähdettiin taksilla Dubai Mallin luokse. Mentiin kiertelemään paikkoja siihen dubai fonduen lähelle ja ooteltiin että päästään Burj Khalifaan mikä on se dubain korkein rakennus. Puoli kahelta sitten päästiin sinne, mentiin muutamien turvatarkastuksien läpi ja siinä yksi sellainen "burkanainen" kyselikin mistä olin mekkoni ostanut :D Hissille sai kävellä jonkun matkaa mutta hissillä meneminen ylös kesti vain minuutin verran. Näköalatasanne oli sitten 124 kerroksessa, 452 metrin korkeudessa. 
Yritin ottaa oikeen kivaa yhteiskuvaakin mut harri oli liian pitkä! 

Burj Khalifassa kiertelyn jälkeen otettiin taas taksi ja lähettiin vähän kauempana olevaan ostoskeskukseen, mall of emiratekseen. Ostoskeskus oli enemmänkin vähän samanlainen kuin suomalaiset ostoskeskukset, ainakin sillä tavalla ettei se ollut yhtä avara ja valoisa kuin dubai mall. täällä ostoskeskuksessa oli sitten se "lumimaa" missä oli pakkasta -3 astetta. 

Mall of emirateksesta ei lähtenyt kauheasti shoppailu juttuja mukaan, siellä oli melko samoja kauppoja kuin tuolla dubai mallissakin, ainoastaan vaan vähemmän ja sitten siellä oli kans sellanen tuurin oloinen iso jokatavara kauppa mikä oli aivan täynnä ihmisiä! Ärsytti myös kun Hollister ei ollut vielä auennut tuonne.. Shoppailujen jälkeen sitten taas kurvailtiin taksin kyydissä hotellille ja käytiin vielä illemmasta kiertelemässä enemmän hotellin lähellä ja samalla syömässä italialaista pitsaa ja käytiin kans jossain pienemmässä ostoskeskuksessa pyöriskelemässä.

6 kommenttia:

 1. ois kyl hirveen kiva jos tos etusivulla kuvasi alla lukisi vähän enemmän kuin "minä".
  sitä kun löytää uuden blogin niin ois kiva tietää kenen ja minkä ikäisen henkilön blogia alkaa lukemaan..
  minää kun on aika monta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogin otsikon alla on välilehtiä mistä löytyy tarkempaa tietoa, en haluan laittaa tähän etusivulle oikeastaa mitään ylimääräisiä juttuja :)

   Poista
  2. emmä ainskaa löydä mistää kohtaa "minä" tai mitään henkilötieto juttuja. on vaan "hiukset" "ripset" "IKEA" yms. uusien lukijoiden kuten mun on aika hankala päästä mukaan tämmöseen mis ei oo olleskaa tietoja itse bloggaajasta.

   Poista
  3. tosta löytyy BLOGI OTSIKON ALTA valikko mistä voita avata MIINA - "SIVUN" sieltä löutyypi sitä infoa..

   Poista
 2. Mikä kamera sulla on kun noi kuvien laadut on ihan huikeita? Ootte näyttävä pari ja kaunis miina <3 Oon aina ihaillu sun tyyliä, uskallat olla oma ittes! Ja tykkään hirveesti lukee tätä blogia, kun täällä ei oo pelkkiä ruokakuvia ja sellasta tänään menin salille, salille, salille ja sieltä jotain pyllyposetuksia. Niitä on jo niiiiiiin liikaa.... Joten pointsit sulle tästä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ihanasta kommentista<3 Mulla on canon eos 1100D ihan sillä perus linssillä mikä tulikin sen mukana! mää taas oon ihan tympääntynyt ja miettinyt että onko nää ihan surkeita kuvia ja joskus tuo ei meinaa tarkentaa tms. :D

   Poista