2013/12/18

Fifth day in Dubai: Aquaventure

Lauantaina lähettiin taas aamupalan jälkeen huristelee taksilla ja tällä kertaa palmusaarille päin! Taksimatka maksoikin ensimmäistä kertaa jopa 62 dirhamia mikä on siis suomessa noin 12 euroa. Tänne siis jouduttiin maksamaan kaikista eniten taksimatkasta. Lähettiin siis palmusaarille olevalle Aquaventure vesipuistoon. En sitten typeränä ottanut järkkäriä mukaan kun ajattelin että sitä ei saa siellä vietyä mitenkään niin otin sit puhelimella kuvat sieltä!

En tiiä mikä valerusketus mulle tuli näihin kuviin, voi kun olisinkin noin ruskea ilman minkäänlaisia itseruskettavia!

 Vesipuisto oli kyllä tosiaan näkemisen arvoinen paikka! Hiukan suurempi ja hurjempi kuin joku serena tai tropiclandia.. Alussa käytiinkin rannalla ottamassa aurinkoa ja uimassa meressä (tai siis harri kävi) ja sitten välillä mentiin laskemaan kaikkia kivoja vesiliukumäkiä! Tuolla oli yksikin liukumäki sellainen että se meni ensin pimeeseen putkeen ja sieltä sit tuli putkeen mikä meni hai altaan läpi, se oli pelottavaa! :D 

Olisin halunnut hirveästi päästä uimaan delffiinien kanssa mutta ei osattu sitten ottaa niin paljoa rahaa tuonne mukaan.. Olis kans ollut kiva laittaa harrin gopro kamera päähän niin olis saanut videota tänne kaikista niistä liukumäistä!

Meillä menikin tuolla vesipuistossa sit koko päivä, mentiin sit starbucksiin juomaan kahvit. Harrin nimeä ei jotenkin vaan ymmärretty tuolla niin sen kahviin kirjoitettiin "arrick" :D Lähdettiin sit sen jälkeen kävelee tuolla palmusaarilla ja katteltiin auringonlaskua ja hienoja autoja ja rakennuksia! tulee niin kauhean kova ikävä tuonne kun kattoo näitä kuvia.. Illalla sit käytiin taas syömässä vielä ja sit vielä katottiin titaniccia telkkarista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti