2013/12/13

Third day in Dubai: Dubai Mall

Torstaina aamupalan jälkeen mentiin löhöilemään  vähäksi aikaa hotellin uima-altaalle ja lillumaan uima-altaaseen kun aurinko paistoi taas täydeltä taivaalta! Mulla ei ollut minkäänlaisia rusketusrajoja vieläkään.. Puolenpäivän aikoihin lähettiin sitten taksilla maailman suurimpaan ostoskeskukseen Dubai Malliin.

Tuolla ostoskeskuksessa kyllä todellinen himoshoppaaja pääs vauhtiin! 1200 eri liikettä ja kun tuolla lähti kävelemään jonnekkin niin olikin jo eksyksissä kun tuntui että joka kulman jälkeen tulikin aivan uusi paikka! Ostoskeskus oli kyllä todella hieno ja suuri, meillä menikin se kaheksan tuntia helposti tuolla. Ostoskeskuksessa oli myös suuri akvaario ja luistelurata. 

Välillä sitten jäätiin kahvittelemaan ja syömään tosi hyviä suklaakakkuja ja sitten taas jatkettiin shoppailemista! Mua ärsytti vaan kun tuolla kaikki perusliikkeet eli H&M, Topshop, Forever 21 oli täynnä aivan samanlaisia vaatteita kuin suomessa. Oli tosi paljon myynnissä toppatakkeja ja kaikenmaailman neuleita kun olisin halunnut ostaa just niitä kaikkia värikkäitä ja kivoja vaatteita! Päädyin sit käymään aika paljon noissa merkkiliikkeissä ja Victoria Secret´sin liike olikin  ehdoton lemppari mistä lähtikin vain kolme pussillista tavaraa mukaan :D 

Shoppailun jälkeen mentiin vielä katsomaan ostoskeskuksen vieressä olevaa Dubai Fonduetta eli vesishowta. Sen jälkeen vielä vapiaanoon syömään ja napattiin taksi hotellille. Taksimatka kestikin tosi kauan aikaa kun yhdeksän maissa olikin hirveä ruuhka-aika mut sitten kun pääsi hotellille olikin veto ihan pois ja jalat ihan poikki :D

12 kommenttia:

  1. Nuo ostoskeskukset on ulkomailla kyllä ihan eri luokkaa kuin täällä Suomessa! :D Teetkö erikseen jonkinlaista ostospostausta vielä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo teenkin heti ostoksista postauksen kun saan eka tehtyä kaikki nää dubain postaukset :)!

      Poista
  2. Minkä hintainen oli tuo LV:n laukku Dubaissa?

    - Hanna

    VastaaPoista
  3. Kauan säästit reissuasi varten? Kuinka paljon lennot+hotelli maksoi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Säästin 210 päivää :D matka varattiin huhtikuussa niin lennot ja hotelli maksoi vajaa 800€

      Poista
  4. sä olet niin kaunis :) mutta sulle ei passaa toi blondi, näytät paaaaljon paremmalta ku sulla oli tummat! värjää tummanpunasiksi voi että ois kivan näköset! blondit on nii värittömät :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta ne tummat oli värittömät eikä niihin voinut tehdä oikeen ikinä mitään muutoksia.. Musta mitä valkosempi nii parempi ;D

      Poista
  5. Tummanpunaset... voi että näyttäs mahtavalta!!! :) Kannatan!

    VastaaPoista
  6. oliko teillä sellanen pakettimatka mihin sisältyi lennot+hotelli? eihän tuo 800e ees oo paha! tarkoititko siis 800e yhdeltä ihmiseltä? ei oo paha kun kattoo vaikka thaimaan hintoja.
    kuinka paljon voisit kertoa, että koko reissu tuli maksamaan? ruoat? minkä hintaista ruokaa? entä muut ostokset?
    minkälaisen säästösuunnitelman teit itsellesi reissua varten? oliko sulla joku selkee tavote, että säästät vaikka kaks tonnia reissua varten? tms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo eli mitä kauemmaksi loman varasi, sittä halvempi se oli. Me kun varattiin jo huhtikuussa loma niin se oli sitten niin edullinen. Siihen siis kuului lento+hotelli+lentokenttäkuljetukset+aamupala ja yhdeltä ihmiseltä siis sen alle 800e :)

      Reissussa menikin sitten rahaa, olin säästänyt silleensä et kymppi päivässä säästöön. Mulla jäi jopa ekaa kertaa lomalta rahaa kun tultiin kotiin :D Mutta riippuu ihan miten paljon haluaa käydä noissa nähtävyykissä tms ja kuinka kova on shoppailemaan.. Ruoka oli aika samanhintaista kuin suomessa ja mulla meni ruokaan päivässä ehkä 20-40e. Taksimatkat oli todella edullisia, ne maksoi suurinpiirtein aina kerralla 5-12e. Muuten oli aikalailla suomen hinnoissa kaikki jutut. Kaikki nuo pilvenpiirtäjät, vesipuistot tms. maksaa tietysti jonkin verran!

      Poista