2015/02/26

Puhelin ostoksilla

Harrilla ja mulla sattui olemaan tänään yhteinen vapaapäivä ja käytiinkin kuluttamassa aikaa Lahden keskustassa (ei muuten olla paljoa siellä pyöritty ainakaan kahdestaan vaikka ollaan Lahdessa yli puoli vuotta asuttu!) Lähdettiin kattelee samalla Elisa Shopittiin puhelimia ja niinhän meille molemmille sit lähti se uus puhelin mukaan.. Molempien vanhat puhelimet alkoi vetelemään viimeisiään ja näytötkin oli halennut jo useampaan otteeseen.. 

No mihis mä nyt sit päädyin? Tietty tähän Iphone 6:seen! Heti kun otin tämän puhelimen käteeni, tiesin että tän puhelimen haluan. 6+ oli aivan liian iso ja vitonen taas tuntui kauhealta palikalta kun vertasi sitä tuohon kutoseen. Näyttökin on sopivasti isompi kuin tuossa vanhassa nelosessa ja puhelin on muutenkin ihanan ohut. 

Ja tässä oli myös yksi syy miksi halusin vaihtaa puhelinta :D Sain vihdoinkin ihanat Riviera Maisonin kuoret!! En osannut päättää niin ostin nyt jo kahdet kuoret tuohon. Kumpienkin kuorien mukana tuli vielä näyttöön suojakalvo. Vielä pitäisi hamstrata lisää kaikkia ihania kuoria ja samalla myös heittää kirppis pussukkaan nuo Iphone 4:sen kaikki kuoret.. 

4 kommenttia:

 1. Ostappa heti siihen sun puhelimeen puhelinliikkeestä lasinen kalvo! Ne asentaa sen paikanpäällä. Estää näytön halkeamista eikä naarmutu! Mulla on kans se. Maksaa jotain 30e mut kestää vähintään vuoden!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En löytänyt siihe ku normaalin suojakalvon mut sanoivat ainaki et se estää kolhuilta ja naarmuilta😌

   Poista
  2. Outoa. Muovikalvot on huonoja siitä että ne itsessään jo naarmuttuu.. Kannattaa käydä kysymässä vielä.

   Poista
  3. joo aattelinkin et vois varmaan käydä vielä kyselee gigantista tai jostain et löytyyks siihe kestävämpää kalvoo :) mulla on nyt kuitenki neljä muovikalvoa tohon kun noiden kuorienkin mukana tuli sellaset!

   Poista